Politerno > Україна і світ > Філатов призначив головою муніципальної поліції Дніпра екс-командира “Беркута”

Філатов призначив головою муніципальної поліції Дніпра екс-командира “Беркута”

  • 27 Травня, 2017
  • 1886 Переглядів
  • 0

Після побиття бійців АТО на 9 травня в Дніпрі, главою муніципальної поліції міста став командир дніпропетровського спецпідрозділу МВС “Беркут” часів євромайдан Андрій Ткаченко.

Про це повідомив мер Дніпра на своїй сторінці в Facebook.

На посаду його призначив сам мер Дніпра Борис Філатов.

“Я беру на роботу в міськвиконком командира дніпропетровського” Беркута “часів Майдану – Андрія Ткаченко. Тепер він, а не “правосек” і доброволець Кирило Харахулах, буде командувати муніципалами”, – написав Філатов.

Мер Дніпра зазначив, що “ми живемо у складний час, який вимагає складних рішень”, і у нього “є політична воля приймати такі рішення”.

У той же час Філатов відзначив, що не збирається виправдовуватися.

“Я не буду виправдовуватися. Кричати про те, що Андрій не причетний до злочинів проти мітингувальників. Що не кинув своїх підлеглих, коли МВДшне начальство боягузливо побігло з Києва. Що зупинив непоправне, коли з Консерваторії снайпер почав стріляти в дніпровських “беркутів” і поранив шістьох чоловік. Що в 2014-му, командуючи полком ППС, організував в Дніпрі ефективну систему безпеки від диверсій і терактів. І навіть пройшов напівбожевільноу люстраційну перевірку”, – йдеться в повідомленні мера Дніпра.

Резюмуючи свою заяву Філатов відзначив, що планує навести порядок у Дніпрі, навіть якщо його проклянуть в Тернополі і Торонто.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE