Politerno > Україна і світ > Суд у справі Януковича попросить Вищу раду правосуддя оцінити висловлювання Луценка і Авакова

Суд у справі Януковича попросить Вищу раду правосуддя оцінити висловлювання Луценка і Авакова

  • 29 Травня, 2017
  • 1533 Переглядів
  • 0

Оболонський райсуд Києва, який розглядає справу про держзраді екс-президента Віктора Януковича, за клопотанням захисту вирішив звернутися до Вищої ради правосуддя з надання оцінки висловлювань генпрокурора Юрія Луценка і міністра Арсена Авакова на адресу суду.

Про це повідомляє УНН.

“Суд погоджується із захистом, що такі дії Генерального прокурора, а також інших чиновників, яких назвав захист, якщо такі висловлювання дійсно мали місце, вони є неприпустимими, тому дані матеріали суд направить до Вищої ради правосуддя, який має повноваження реагувати, в тому числі , щодо Генерального прокурора України”, – сказав суддя Владислав Дев’ятко.

Захист Януковича привів ряд матеріалів з висловлюваннями Юрія Луценка, Арсена Авакова, Анатолія Матіоса, Іллі Ківи та інших, які, на їх погляд, можуть свідчити про тиск на суд.

Нагадаємо, що захист колишнього президента Віктора Януковича просить забезпечити явку в суд генерального прокурора України Юрія Луценка.

Про це адвокат екс-президента Віталій Сердюк заявив під час судового засідання в Оболонському суді Києва.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE