Politerno > Україна і світ > Жертвою вбивці у Києві виявився колишній директор “Укрспирту” (Відео)

Жертвою вбивці у Києві виявився колишній директор “Укрспирту” (Відео)

  • 30 Травня, 2017
  • 1552 Переглядів
  • 0

У вівторок, 30 травня, в Дарницькому районі столиці невідомий застрелив колишнього виконуючого обов’язки директора державного підприємства “Укрспирт”

Інцидент стався близько 08:00 біля торгового центру “Аладдін”, який знаходиться на вулиці Михайла Гришка. Невідомий, не виходячи з автомобіля Audi червоного кольору, скоїв кілька пострілів в перехожого. Чоловік загинув на місці від отриманих поранень.

За даними видання “Інтерфакс-Україна“, вбитий чоловік виявився колишнім в.о. директора ДП “Укрспирт” Віктором Панковим, який займав посаду радника чинного директора держпідприємства.

У поліції додали, що вбитий – киянин 1968 року народження. Імені загиблого правоохоронці не озвучили.

“При огляді тіла судмедексперт виявив чотири поранення. З місця події експерти вилучили гільзу калібру 9 мм. Правоохоронці опитують свідків і очевидців”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, до чергової частини повідомлення про подію надійшло о 08:16. Очевидці трагедії розповіли прибулим поліцейським, що стріляли з автомобіля Audi червоного кольору. Після того як невідомий здійснив кілька пострілів, він зник з місця події. Авто прямувало в сторону проспекту Петра Григоренка.

Свідок вбивства на вулиці Гришка в Києві Денис Луговий в своєму Facebook повідомив подробиці вбивства радника глави “Укрспирту” Віктора Панкова.

Як може початися ранок у звичайного киянина …?

Сьогодні виїжджаючи з парковки приблизно о 8:10 почув кілька пострілів, не надав значення і подумав, що здалося, проїхавши 10 метрів на жаль переконався в зворотньому (3-4 постріли в упор з машини, яка потім дала по газах і зникла, хоч і потрапила в об’єктив відеореєстратора зустрічних авто (сумніваюся, що це якось допоможе).

На землі лежав чоловік років 50, а поруч дівчина намагається хоч чимось допомогти своєму знайомому. Дав води, порадив підкласти під голову річ, вирівняли ноги і викликали швидку і поліцію .. все це протягом кіль х хвилин, а далі провал .. швидка не їде .. міліції немає .. 10

Менти, під’їхали наші доблесні .. Бігом знімати показання у кількох очевидців .. один ломанувся з аптечкою до потерпілого .. але мене відволікли, я так і не зрозумів , чи пробував він робити штучне диханн…

Чоловік час від часу подавав ознаки життя .. Швидка приїхала хвилин через 15 мені здається .. за цей час набрав Борис в надії, що їх відділення через квартал від місця подій виявиться оперативніше .. N-на сума грошей, озвучена спочатку, мовляв вибирай чувак помре людина або ти за платиш.

Я навіть запнувся .. звичайно приїжджайте сказав .. Відповідь, “… машина буде з центру вже виїжджає ..” ніби-то у мене є вибір .. Нехай їде, звичайно .. через хвилину приїхала 103 .. і Борис скасували.

Якби ви бачили як довго підповзає ця срана карета. і як довго виходив лікар з цієї машини .. Це шок .. підійшовши і перевіривши пульс вона констатувала смерть … і практично почала вставати .. все що я зміг видавити з себе…

“Роби хоч щось” .. він кілька хвилин тому був живий .. Штучне дихання реанімаційний набір .. хоч щось тварі … дозу чого там колять .. А не вставати і розводити руками … в добавок впадала в істерику дівчині знайомої “потерпілого” встигати грубіянити, остання 10 хвилин сиділа на картках і тримала язик потерпілому … намагаючись хоч щось робити. До слова швидка успішно заїхала на одну з гільз, сподіваюся від’їжджаючи чи не зачепить її, ми кілька разів на це поліції вказали ..

Залишив контакти і на словах підтвердив що пострілів було 3-4, виїхав на роботу. І ось тепер рій думок в голові .. За що, чому і тд … і як можна давши клятву Гіппократа виконувати настільки пасивні дії. Та й поліція жодного разу не готова до подібних ситуацій ..

Спасибі чоловікові, який випадково опинившись на місці подій, залишив свідчення так як все відбувалося перед його авто, можливо відео, і викликав поліцію, яка викликала швидку в свою чергу або паралельно я не пам’ятаю вже …

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE