Politerno > Україна і світ > Владі треба боротись не з Юлією Тимошенко, а з шаленою корупцією в державі, – Іван Крулько (Відео)

Владі треба боротись не з Юлією Тимошенко, а з шаленою корупцією в державі, – Іван Крулько (Відео)

  • 13 Червня, 2017
  • 2042 Переглядів
  • 0

Влада бачить в особі Юлії Тимошенко сильного конкурента, тому й намагається порушити проти неї кримінальну справу.

На цьому наголосив народний депутат від “Батьківщини” Іван Крулько під час ефіру на каналі “112 Україна“, коментуючи питання ведучих щодо бажання БПП притягнути її до відповідальності за газовий контакт 2009 року.

На переконання парламентаря, газова тема порушується штучно і це є нічим іншим, як фейковим звинуваченням.

Іван Крулько нагадав, що незаконна кримінальна справа щодо газових контактів проти Юлії Тимошенко, яку замовив Янукович, була повністю скасована Верховним судом України та Європейським судом з прав людини.

Адже у діях Юлії Тимошенко не було не те, що складу злочину, а навіть події злочину, нагадав депутат.

“Зараз відбувається розправа над політиком Юлією Тимошенко, яка має найвищу довіру у суспільстві, як і її партія “Батьківщина”. І робиться це тими самим методами, якими діяв Янукович”, – наголосив Крулько.

За його даними, у влади є план з порушення кримінальної справи проти Юлії Тимошенко. І робиться це тому, що “згідно з опитуваннями усіх соціологічних служб, на наступних виборах за будь-яких розкладів перемагає кандидат у президенти Юлія Тимошенко, кого б із нею не виводили у другий тур”.

Коментуючи питання Стокгольмського арбітражу, Іван Крулько зауважив, що Україна ніколи не платила Росії за формулою “бери або плати”.

“Жодного дня і жодної копійки. Більше того, “Батьківщина” багато років закликала владу захистити національні інтереси і піти шляхом країн-сусідів таких, як Польща, Словаччина, Німеччина, які мали таку саму формулу і скасували її в Стокгольмському арбітражі. Але це чомусь було зроблено тільки зараз і звичайно ж у цьому винна Юлія Тимошенко”, – саркастично зауважив Іван Крулько.

Окрім того, Іван Крулько зауважив, що за прем’єрства Юлії Тимошенко газ для населення коштував 80 доларів, незалежно від валютного курсу, а зараз він коштує 288 доларів при курсі 26 грн за долар.

“Відчуваєте різницю? І при цьому доходи населення не те, що не зросли, а насправді знизилися. А комунальні тарифи зросли у 10 разів”, – наголосив він.

Парламентар також відкинув закиди щодо збитковості НАК “Нафтогаз України” у 2009 році.

За словами народного депутата, за фінансовим звітом “Нафтогазу”, компанія не була збитковою. Вона була прибутковою, але при цьому там не було таких шалених заробітних плат у 2 млн. гривень на місяць, як зараз. Щодо дефіциту “Нафтогазу” на суму понад 100 млрд грн, то він з’явився вже під час уряду Арсенія Яценюка.

“Владі треба боротись не з Юлією Тимошенко, а з шаленою корупцією і соціальними перекосами в країні, коли людина отримує пенсію 1300 грн, а чиновник у “Нафтогазі”, що є на 100% державною компанією, – зарплату в 2 млн грн на місяць”, – переконаний Іван Крулько.

Виступ депутата починається з 6 хв. 25 сек ↓

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE