Politerno > Україна і світ > “Приватбанк” пустить з молотка стадіон “Дніпро” і курорт “Буковель”

“Приватбанк” пустить з молотка стадіон “Дніпро” і курорт “Буковель”

  • 20 Червня, 2017
  • 1914 Переглядів
  • 0

“Приватбанк” планує виставити на продаж стадіон “Дніпро-Арена” і гірськолижний курорт “Буковель”.

Про це заявив в інтерв’ю “Новое время Бизнес” генеральний директор “Системи електронних торгів арештованим майном” (СЕТАМ) Віктор Вишньов.

“Найкраще, що у нас планується, це укладення договору з “Приватбанком”. Ми брали участь в конкурсі електронних майданчиків, які будуть займатися реалізацією майна банку, перемогли, і зараз очікуємо підписання договору. Це перший банк з такими обсягами активів. Там буде близько 2 тисяч об’єктів до реалізації”, – повідомив він.

“Я знаю деякі великі об’єкти. Це буде гірськолижний курорт “Буковель”. Це буде тренувальна база і стадіон “Дніпро”. Це буде кілька великих бізнес-центрів, зокрема, в Дніпрі. Тобто в цілому, це дуже цікаві активи – від квартир, офісів, відділень банку і закінчуючи великими інфраструктурними об’єктами “, – розповів гендиректор СЕТАМ.

Вишньов не знає, скільки можуть коштувати “Дніпро-Арена” і “Буковель”.

“Ми в процес оцінки не залучені. Банк буде наймати професійних оцінювачів. Але тут рахунок буде на мільярди гривень”, – заявив він.

Як відомо, глава Національного банку Валерія Гонтерева заявляла, що НБУ змусив колишніх акціонерів Привату взяти “Буковель”, “Дніпро-Арену” на баланс банку.

Зараз вони знаходяться в заставі.

19 грудня 2016 року було оголошено про те, що 100% акцій Приватбанку, основним акціонером якого був Ігор Коломойський, переходять у власність держави.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE