Politerno > Україна і світ > Хто з депутатів БПП отримує темники з Банкової – список

Хто з депутатів БПП отримує темники з Банкової – список

  • 21 Червня, 2017
  • 1857 Переглядів
  • 0

Технологи президента обмежили перелік депутатів, які отримують тези для коментування порядку денного.

В розпорядженні “Страни” опинився список депутатів від БПП, яким з Адміністрації президента розсилають “темники”.

Нагадаємо, їх готують для депутатів фракції Блоку Петра Порошенка, а також лояльних до президента лідерів громадської думки, експертів і політологів, які беруть участь в телепрограмах і коментують тему в ЗМІ і соцмережах.

Так, наприклад, в найсвіжіших тезах, які також виявилися в розпорядженні “Страни” технологи президента рекомендують, як коментувати зустріч Петра Порошенка з американським президентом Дональдом Трампом, голодування депутата Олега Березюка і законопроект про Донбас.

Спочатку “темники” висилали великому колу осіб, проте після того, як ряд ЗМІ почали публікувати їх тези, деяких депутатів відключили від розсилки.

Не так давно один з них поскаржився, що йому нема з чим ходити на ефіри: і він не завжди в курсі, як коментувати поточний порядок денний, а робити заяви на противагу політики партії не бажає.

Як видно зі списку, в розсилку включені не всі депутати. А принцип відбору, очевидно, визначений рівнем лояльності та довіри, яку співробітники Адміністрації президента проявляють до адресата.


Скріншоти списку нардепів БПП, яким Банкова розсилає темники: Страна.ua

Одним з адміністраторів розсилки “темників”, за інформацією “Страни”, є Володимир Горковенко, завідувач відділом Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України.

Сам він в розмові з представниками видання цю інформацію не підтвердив.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE