Politerno > Україна і світ > Мосійчук про “справу Лозового”: Подання закінчиться “пшиком” (Відео)

Мосійчук про “справу Лозового”: Подання закінчиться “пшиком” (Відео)

  • 21 Червня, 2017
  • 1476 Переглядів
  • 0

У нардепа Андрія Лозового – особистісний конфлікт із генеральним прокурором України Юрієм Луценком.

Про це на телеканалі ZIK заявив Ігор Мосійчук, народний депутат України (Радикальна партія Ляшка).

“В Андрія (Лозового. – ред.) із Юрієм Віталійовичем Луценком особистісний конфлікт, вони мають перепалку на сторінках у Фейсбуці. Лозовий критикує генерального прокурора, той обіцяв внести подання, нарешті його вніс“, – зазначив народний депутат.

Ігор Мосійчук розповів, що не бачив самого подання, але відомо, що воно базується на несплаті податків.

“Я хочу запевнити всіх, що це подання закінчиться пшиком і з нього буде сміятися вся країна, тому що має бути відповідна експертиза і багато-багато речей. Там він ще не сплатив податків із партійного квитка, який вніс до декларації”, – пожартував гість програми.

Що ж до подання стосовно Олеся Довгого, нардеп нагадав, що свого часу хіба лінивий киянин не вимагав притягнути до відповідальності тодішнє керівництво Київської адміністрації і ради за розбазарювання земель.

“Зараз політик – генеральний прокурор Юрій Луценко вносить цю справу”, – зауважив Ігор Мосійчук.

Стосовно “бурштинової справи”, як наголосив гість програми, йому невідомо, чи винні Розенблат та Поляков, а ось відповідальні всі ті, хто не голосував за легалізацію видобутку бурштину та закон про старательську діяльність.

Ігор Лапін, народний депутат України (“Народний фронт”), переконаний, що усі подання на зняття недоторканості, які подасть генпрокурор, парламент буде підтримувати.

“Я думаю, що було би правильним тим депутатам, на кого подають ці подання, вийти і сказати – підтримайте”, – вважає Ігор Лапін.

Нагадаємо, нардепа з депутатської групи “Воля народу” Олеся Довгого підозрюють у незаконному вилученні з комунальної власності земельних ділянок у Києві. Генпрокурор вніс у ВРУ подання на притягнення нардепа до відповідальності. Також ГПУ скерувала до Ради прохання надати дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності депутата з фракції Радикальної партії Андрія Лозового.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE