Politerno > Україна і світ > Поки триває війна, варто було б зменшити тривалість депутатських канікул, – Сенченко (Відео)

Поки триває війна, варто було б зменшити тривалість депутатських канікул, – Сенченко (Відео)

  • 22 Червня, 2017
  • 1741 Переглядів
  • 0

За час діяльності сьогоднішнього парламенту народні депутати дуже багато заборгували народу. Є ще чимало важливих питань, які стосуються війни, окупованих територій, економіки та соціальної сфери. Тому за час, який залишився до канікул, вони намагаються надолужити втрачене.

Про це на телеканалі ZIK розповів народний депутат України 5-7 скликань Андрій Сенченко.

“За один сесійний тиждень, який залишився до канікул, віддати всі борги нардепи явно не зможуть. На мою думку, коли в країні йде війна, то варто було б зменшити кількість та тривалість цих депутатських канікул і трохи попрацювати”, – зазначив Сенченко.

На його думку, серед переліку законопроектів, які нардепи, мабуть, не зможуть прийняти до кінця сесії, є багато надзвичайно важливих законів.

“Є дуже важливий закон, який, я сподіваюсь, нарешті включать в порядок денний. Це закон про полегшення доступу до правосуддя громадянам, які постраждали від російської агресії.

За діючим законодавством є абсолютно абсурдна ситуація, коли вимушений переселенець, який подає позов проти Російської Федерації, змушений платити 8 тисяч гривень судового збору. І це при мінімальній матеріальній шкоді”, – розповів екс-нардеп.

За його словами, цей законопроект ще не включений до порядку денного, але Сенченко сподівається, що в нардепів все ж “дійдуть до цього руки”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE