Politerno > Україна і світ > Від вибуху автівки у Києві загинув керівник спецназу ГУР – підозрюють теракт (Відео)

Від вибуху автівки у Києві загинув керівник спецназу ГУР – підозрюють теракт (Відео)

  • 27 Червня, 2017
  • 1736 Переглядів
  • 0

Близько 8:15 у вівторок, 27 червня, на перехресті вулиць Соломʼянська та Механізаторів вибухнув “Мерседес”. Від сильного вибуху водій загинув.

Про це повідомила прес-служба столичної поліції.

 Спершу повідомлялося про постраждалого чоловіка. О 9:40 поліція повідомила офіційно, що водій унаслідок вибуху загинув.

Згодом стало відомо, за попередньою інформацією, від вибуху “Мерседеса” у Солом’янському районі Києва загинув військовослужбовець Міністерства оборони Максим Шаповал.

Про це повідомили УП у Міноборони.

У правоохоронних органах УП повідомили, що загиблий керував спецпризначенцями Головного управління розвідки Міноборони.

За даними джерел, загинув Максим Шаповал.

Правоохоронці вважають, що автомобіль чиновник Головного управління розвідки Міністерства оборони Максима Шаповала вибухнув через закладений вибуховий пристрій.

Директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко на місці вибуху сказав:

“По тій картині злочину, яка є на даний час, очевидно, що спрацював вибуховий пристрій. Який пристрій, якої потужності – саморобний чи стаціонарний, буде встановлено після того, як будуть проведені зараз первині слідчі дії на місці злочину”.

Крім того, кореспондент каналу “112 Україна” станом на 12:25 повідомила, що через майже 5 годин після вибуху з місця події забрали останки загиблого.

Також стало відомо, що киянка 1990 року народження отримала осколкові поранення ніг, проходячи поруч. Іще один чоловік звернувся до лікарів, але він не має важких ушкоджень, повідомила Блищик УП.

Загибель від вибуху в Києві керівника спецпризначенців Головного управління розвідки Міноборони розслідуватиме Головна військова прокуратура.

Про це проінформував головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

 “Рішенням ( постановою) Генпрокурора кримінальне провадження за фактом вчинення сьогоднішнього теракту відносно офіцера Міноборони передано для розслідування до Головної військової прокуратури”, – пише він у Facebook.

Наразі на місці трагедії проводяться слідчі дії: місце вибуху силовики обгородили темною плівкою, що не дозволяє стежити за їхніми діями.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE