Politerno > Україна і світ > “Порошенку та його оточенню страшно. Вони розуміють, що одна каденція – це їхня стеля” – журналіст

“Порошенку та його оточенню страшно. Вони розуміють, що одна каденція – це їхня стеля” – журналіст

  • 29 Червня, 2017
  • 1911 Переглядів
  • 0

Ну що: “Іншу Україну” Саакашвілі закрили. Ну не міг Петро Олексійович зтерпіти пісню про “Шоколадну дупу”, у виконанні снайперки “Рисі” на передостанній передачі. Ну не міг.

Таку думку у своєму Facebook виклав Назар Приходько (Поет-Композитор, волонтер, журналіст, )

Все ж, нам до американської, французької, британської традиції свободи слова – як до Марсу рачки.

Паралельно з цим, на молоді рухи, які на 90% складаються з нових облич, йде адміністративний тиск, Мін’юстом реєструються клони, як у випадку з фейковими “Блоком Міхеїла Саакашвілі” та “Блоком Валентина Наливайченка” на противагу “Руху Нових Сил” та “Руху Валентина Наливайченка Справедливість”.

Представникам молодих рухів та партій ВКРАЙ ВАЖКО пробитися на ефіри центральних телеканалів і вони затиснуті між вибором: ходити на щось типу 112 чи NEWSONE, або не ходити нікуди.

І все це, на фоні канонади дострокових парламентських виборів, які з вірогідністю 99% відбудуться восени, що свідчить про те, що Ліксєїчу та його оточенню страшно.

Вони розуміють, що одна каденція – це їхня стеля, бо Народ все бачить і документує, все розуміє і пам’ятає і розчарувавшись – шукаю альтернативу, яка, безумовно є у вищеперерахованих і не тільки силах.

Якщо молоде покоління, інтеліґенція та представники середнього класу не потребують телевізора, бо давно орієнтоване на інтернет – то представники робітничих професій та пенсіонери, які в принципі складають виборчий кістяк – зорієнтовані на телевізор. І Петро це знає.

Я поки не готовий дати вичерпну відповідь на питання “що робити”, але я прекрасно усвідомлюю хто винен.

Хочу щоб це зрозуміли всі і на парламентських виборах перестали “вестись” на популізм, а шукали нові обличчя, читали програми та ідеологічні засади, врешті знайшовши в собі дорослого виборця, а не 26-ти річного інфантіла, який за багатьох робив вибір від 1991-го року, коли Президентом став Кравчук, потім Кучма, потім він “образився” на Ющенка і взагалі прийшов Янукович, а потім наляканий відсутністю тата, поквапився обрати його собі в один тур.

***

Виявляється, що за фейковий “Блок Міхеїла Саакашвілі”, який був нещодавно зареєстрований Мін’юстом на противагу Руху Нових Сил – підписувалися мертві душі.

Себто для боротьби з політичним опонентом влада використовує навіть такі нелюдські методи.

Не здивуюсь, якщо в ситуації з не менш фейковим “Блоком Валентина Наливайченка”, який так само зареєстрований на противагу “Руху Валентина Наливайченка Справедливість” – ситуація аналогічна.

Вважаю, що за подібну ганебну в усіх сенсах практику, Міністр юстиції Паша Петренко має понести особисту відповідальність, починаючи від відставки, закінчуючи кримінальним провадженням, як покривач брудних політичних схем.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE