Politerno > Україна і світ > Суд визнав невинним сина нардепа Молотка, який на Mercedes GL влаштував ДТП з потерпілим

Суд визнав невинним сина нардепа Молотка, який на Mercedes GL влаштував ДТП з потерпілим

  • 29 Червня, 2017
  • 1634 Переглядів
  • 0

У матеріалах суду йдеться “він був у стані сильного щирого хвилювання внаслідок ДТП”

Солом’янський райсуд Києва визнав сина депутата Верховної Ради Ігоря Молотка Дениса невинним у злісній непокорі поліції після ДТП з 4 потерпілими в листопаді 2016 року. Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на матеріали суду.

Син депутата в суд не з’явився, але надав свої письмові пояснення. Згідно з якими 6 листопада 2016 року близько 4:00 він управляв Mercedes GL350, не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем Daewoo Matiz та патрульною машиною.

Він пояснював, що після зіткнення він проїхав певну відстань, оскільки не зміг швидко зупинитися через сильне пошкодження правого колеса його машини.

“У цей момент він був у стані сильного щирого хвилювання внаслідок ДТП. Таким чином, автомобіль не зупинився на місці ДТП і проїхав деяку відстань уперед. Після зупинки він, перебуваючи в шоковому стані, вийшов з автомобіля і знаходився поряд з ним, чекаючи поліції”, – йдеться в матеріалах суду з посиланням на пояснення Дениса Молотка.

Син депутата стверджує, що не чинив жодного опору поліцейським.

Суд постановив, що склад правопорушення, яке зазначене в адмінпротоколі, не відповідає диспозиції норми, інкримінованої Денису Молотку статті, тому він не може бути притягнутий до відповідальності.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE