Politerno > Україна і світ > Юрій Луценко може бути одним із учасників майбутніх президентських виборів, – Чумак (Відео)

Юрій Луценко може бути одним із учасників майбутніх президентських виборів, – Чумак (Відео)

  • 2 Липня, 2017
  • 2075 Переглядів
  • 0

Таку думку на телеканалі ZIK висловив народний депутат Віктор Чумак.

“Якщо власні рейтинги Петра Порошенка падатимуть до низу, то йому потрібно буде шукати “наступника”, який може гарантувати йому спокійне майбутнє. Тому цілком імовірно, що таким “спадкоємцем” Порошенка стане Юрій Луценко”, – пояснює Віктор Чумак.

До того ж, за його словами, Юрій Луценко – людина не без політичних амбіцій. Навпаки, його президентські амбіції досить серйозні.

Нещодавно з’явилась інформація про те, що Михайло Добкін долучився до списку тих, подання на кого лежать у регламентному комітеті.

“Я думаю, що це один з тих моментів, коли Юрій Віталійович набирає своїх власних електоральних балів. Якщо звернути увагу, то можна побачити, що весь удар від діяльності Луценка не зачіпає людей з оточення Президента (Розенблат не рахується, бо він сам провалився), а всі люди, на яких є подання, це чужі, яких не шкода”, – розповідає нардеп.

За його словами, у кожному з цих випадків є безсумнівні підстави для зняття недоторканності, але Генпрокурор, як людина Президента, завжди оцінює ситуацію під кутом “варто чи не варто подавати”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE