Politerno > Україна і світ > Депутатська недоторканність ділить українців на “панів” та “холопів”, – нардеп Гончаренко (Відео)

Депутатська недоторканність ділить українців на “панів” та “холопів”, – нардеп Гончаренко (Відео)

  • 10 Липня, 2017
  • 1498 Переглядів
  • 0

Депутатська недоторканність принижує Україну, адже ділить народ на “панів” та “холопів”. Не можна, щоб кримінальне розслідування щодо деяких громадян розпочиналось лише з дозволу їхніх “товаришів”.

Про це на телеканалі ZIK заявив народний депутат (“Блок Петра Порошенка”) Олексій Гончаренко.

“Саме тому я голосуватиму за всі подання щодо народних депутатів, які внесені Генеральним прокурором. Сьогодні ми розглянемо це питання на засіданні фракції, і думаю, більшість моїх колег поділяють мою позицію”, – вважає Гончаренко.

На його думку, подання щодо нардепа Розенблата – це удар по його фракції, як і по парламенту в цілому.

“Єдиний позитив тут у тому, що, як ми бачимо, немає недоторканних. Член фракції БПП теж притягується до кримінальної відповідальності, і, до речі, він єдиний, по кому Регламентний комітет підтримав подання”, – зауважив нардеп.

Також він зазначив, що за його спостереженням, із цих шести депутатів, на яких були подання, чотири голосували за кандидатуру Луценка на посаду Генпрокурора.

“Як на мене, це також свідчить про те, що багато чого в українській політиці змінюється. І недоторканних немає”, – вважає гість студії.

Окрім того Гончаренко заявив: готовий підтримати повне зняття депутатської недоторканності у будь-який момент, коли Андрій Парубій винесе це питання на голосування.

“Є президентський законопроект, який вже був проголосований у першому читанні. Попереду залишилось єдине голосування, але на ньому треба набрати 300 голосів. Тому тут зрозуміла логіка, коли кажуть не виносити його на голосування, бо я не думаю, що ми наберемо стільки голосів”, – підсумував народний депутат.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE