Politerno > Україна і світ > “Здавайтеся!” – Снайпер з Швеції розповів, як Олег Ляшко ледь не зірвав операцію в зоні АТО

“Здавайтеся!” – Снайпер з Швеції розповів, як Олег Ляшко ледь не зірвав операцію в зоні АТО

  • 17 Липня, 2017
  • 1590 Переглядів
  • 0

Мікаель Скілт, фото – narodna-pravda.ua

Народний депутат від “Радикальної партії” Олег Ляшко ледь не зірвав операцію зі знищення блокпоста сепаратистів.

Про це в інтерв’ю “Народній Правді” розповів шведський снайпер Мікаель Скілт, який майже рік воював за Україну в найгарячіших точках АТО.

Він зазначив, що нардеп кричав у гучномовець безпосередньо перед початком спецоперації.

“Я як раз був там! Цей блокпост бойовиків, за яким ми повинні були почати працювати, щоб вибити звідти сепаратистів. Мій командир розставляв людей, вони таємно займали позиції, готували раптовий штурм, щоб без втрат вибити ворога. Підійшли непомітно. До моменту атаки залишалися лічені хвилини, все майже готово, всі хлопці на взводі. І тут хтось із наших, за нашими спинами як закричить в гучномовець, я зрозумів тільки одне слово: “Здавайтеся!”. Я подумав: “Бл … дь! Який ідіот цей зробив?!”. Потім мені сказали, що це кричав нардеп Ляшко і говорив, що якщо бойовики не здадуться протягом десяти хвилин ми будемо їх атакувати… Але блокпост ми все-таки захопили”, – розповів Скілт, додавши, що саме погане, що можна придумати на війні – це повідомити ворогові, коли ти його будеш атакувати.

Снайпер зі Швеції Мікаель Скілт, приїхав добровольцем до Києва в 2014 році.

До того він був солдатом шведської армії та Національної гвардії.

Спочатку допомагав тренувати батальйон “Азов”, а потім воював разом з цим підрозділом.

Як раніше повідомлялося, що Печерський райсуд Києва відмовив Генпрокуратурі в проведенні позапланової перевірки інформації про сплату податків і зборів, що відображено в електронній декларації 2016 року народного депутата і лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Раніше директор НАБУ Артем Ситник повідомив, що САП відкрила кримінальне провадження про можливе незаконне збагачення лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE