Politerno > Україна і світ > Аваков “підняв” Аброськіна та призначив нового начальника поліції Донеччини

Аваков “підняв” Аброськіна та призначив нового начальника поліції Донеччини

  • 19 Липня, 2017
  • 1576 Переглядів
  • 0

Міністр ВС Арсен Аваков призначив першим заступником голови Національної поліції В’ячеслава Аброськіна, який до цього працював на посаді звичайного заступника та начальником ГУ НП в Донецькій області.

На своїй сторінці у Facebook Аваков повідомив: “В’ячеслав Аброськін призначений 1-м заступником голови Нацполіції України. Гідний офіцер, з перших днів війни працює на Україну в найгарячіших точках”, – написав він.

Коментуючи це призначення журналістам перед засіданням уряду, міністр сказав, що на новій посаді Аброськін буде керувати “так званим кримінальним блоком”.

Крім того, за словами міністра, в підзвітній Аброськіну Донецькій області один з найнижчих у країні рівнів злочинності.

“Дуже добре організована превенція злочинів, безкомпромісність у питаннях безпеки, дисципліна особового складу і компетентність підібраних виконавців – дали мені підставу за поданням Сергія Князєва (начальник Нацполіції – ред.) сьогодні підписати наказ про призначення генерала В’ячеслава Аброськіна на високу посаду”, – пояснив глава МВС.

Згодом стало відомо, що Аброськін не буде поєднувати нову посаду з керівництвом поліції Донецької області. Начальником головного управління Національної поліції Донецької області, замість В’ячеслава Аброськіна, призначений Віталій Невгад.

Про це повідомив у Twitter міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

 “Головою поліції Донецької області призначений полковник Невгад Віталій Вікторович, який раніше працював заступником голови поліції області”, – написав він.
Як з’ясувала УП з декларації нового голови поліції за 2016 рік, перебуваючи на посаді заступника, він очолював слідче управління.

Також в документі йдеться, що в Невгада є дружина і дочка, він має дві земельні ділянки у Святошинському й Білоцерківському районах Київської області, а також гараж у Білій Церкві. Про житло нічого не сказано.

Їздить Невгад, згідно з декларацією, на автомобілі Nissan X-Trail.

Грошові активи новопризначеного поліцейського і його дружини складають 35 тисяч доларів и 26 тисяч гривень готівкою. За минулий рік він отримав 240 тисяч гривень зарплати.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE