Politerno > Україна і світ > Суд дозволив ГПУ затримати побіжного Черновецького

Суд дозволив ГПУ затримати побіжного Черновецького

  • 26 Липня, 2017
  • 1396 Переглядів
  • 0

Леонід Черновецький фігурує у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва вертолітного майданчика на Парковій дорозі у столиці

Слідчі ГПУ отримали дозвіл суду на затримання Леоніда Черновецького з метою приводу для участі у розгляді клопотання про арешт екс-мера Києва.

Про це повідомила речник ГПУ Лариса Сарган у Facebook.

“25.07.2017 слідчими ГПУ отримано дозвіл суду на затримання Леоніда Черновецького з метою приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, – йдеться у повідомленні.

Вона нагадала, що Черновецький фігурує у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва об’єкту інженерної та транспортної інфраструктури (вертолітного майданчика) на Парковій дорозі в місті Києві.

“Враховуючи, що підозрюваний ухиляється від слідства та його місцезнаходження не відоме, отримано дозвіл суду на його затримання”, – написала Сарган.

14 липня 2017 року колишньому Київському міському голові Черновецькому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України.

Екс-мер Києва Леонід Черновецький заявив, що оголошена йому підозра у зловживанні владою є помстою з боку генерального прокурора Юрія Луценка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE