Politerno > Україна і світ > Журналіст: Українська держава так і хоче допомогти своїм ворогам грошима

Журналіст: Українська держава так і хоче допомогти своїм ворогам грошима

  • 26 Липня, 2017
  • 1739 Переглядів
  • 0

Ось вам наша війна у всій красі. Здавалося б, уже й блокаду ввели, і торгівлю вугіллям зупинили, але українська держава так і хоче допомогти своїм ворогам грошима.

Господарський суд Луганської області зобов’язав державне підприємство “Луганський облавтодор” виплатити 2,1 млн гривень підприємству ТОВ “Донкуб”, яке знаходиться на території, підконтрольній бойовикам ЛНР, і в 2016 році було відібрано людьми Ігоря Плотницького у його законного власника Сергія Боєва.

Ще раз – український суд зобов’язав державне підприємство виплатити гроші компанії, яка знаходиться в Перевальську (під контролем ЛНР), була “віджата” бойовиками, зареєстрована в ЛНР і платить податки Плотницькому.

Власник захопленої компанії ще рік тому звертався в СБУ і ГПУ, писав заяви на ім’я Грицака і Луценко, в яких писав, що його власність захоплена терористами. Але ні СБУ, ні ГПУ не відреагували. Чи не знайшли достатньо доказів …

Тепер представник бойовиків за дорученням, яке виписане бойовиками, приїжджає в українські суди і відсуджує у українського державного підприємства мільйони гривень.

Сюрреалізм якийсь … Немає слів.

Денис Казанський

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE