Politerno > Україна і світ > Наступним після Саакашвілі громадянства можуть позбавити Гізо Углаву – Лещенко (Відео)

Наступним після Саакашвілі громадянства можуть позбавити Гізо Углаву – Лещенко (Відео)

  • 27 Липня, 2017
  • 1502 Переглядів
  • 0

Гізо Углава

Відтепер в арсеналі Президента появився новий інструмент, який він раніше використав відносно Боровика, зараз він використовує його відносно Саакашвілі, а наступним буде Гізо Углава – перший заступник голови НАБУ

Про це на телеканалі ZIK заявив Сергій Лещенко, народний депутат України (фракція “БПП”), коментуючи інформацію щодо припинення Михайлові Саакашвілі українського громадянства.

“Ми не повинні відходити від дискусії про появу в руках Президента нового інструменту політичної розправи. Зокрема, коли це сталося із Боровиком, я говорив, що відтепер в арсеналі Президента появився новий інструмент, який тоді він використав відносно Боровика, зараз він використовує його відносно Саакашвілі, а наступним буде Гізо Углава – перший заступник голови НАБУ”, – вважає Сергій Лещенко.

Зокрема, гість програми переконаний, що Порошенко намагатиметься звільнити Углаву з його посади. Більше того, як вважає Лещенко, першого заступника голови НАБУ намагатимуться позбавити і українського громадянства, зокрема для того, аби “оголити Антикорупційне бюро”.

“Адже вони не пробачають того, що НАБУ сьогодні переслідує усіх високопоставлених корупціонерів, які зараз є в оточенні Порошенка: від Онищенка з Мартиненком, до Розенблата з Поляковим. Вони не пробачають цього. До речі, Насірова йому теж не пробачать”, – каже Сергій Лещенко.

Народний обранець додає, що наступними після Гізо Углави будуть люди, які історично мають українське громадянство, та всупереч цього, як вважає Лещенко, їх також будуть “ізольовувати”.

“Фактично, це сценарій, який вони використовують з 90-х років, тоді була така практика: дочекатися коли людина виїжджає, а потім відкрити провадження і дати людині моральну дилему – вертатися в Україну в тюрму, або залишатися за кордоном, але виключно через українську політику”, – зауважив Сергій Лещенко.

Нагадаємо, як ідеться у заяві на сайті Державної міграційної служби, Президент України Петро Порошенко видав указ про припинення українського громадянства Михайла Саакашвілі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE