Politerno > Україна і світ > Саакашвілі: Їм не вдасться позбавити мене громадянства (Відео)

Саакашвілі: Їм не вдасться позбавити мене громадянства (Відео)

  • 27 Липня, 2017
  • 1529 Переглядів
  • 0

Колишній глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що у президента Петра Порошенка не вийде позбавити його українського громадянства.

Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook,. Він підкреслив, що не отримуватиме статус біженця.

“Я живу в Україні вже понад 13 років, я брав участь у трьох революціях: революції на граніті та двох майданах! У мене лише одне єдине громадянство – українське і їм не вдасться мене його позбавити!”, – заявив Саакшвілі. – Зараз мене хочуть змусити отримати статус біженця. Цього не буде! Я не збираюсь ніде лишатися та отримувати ніякий статус! Я буду домагатись законного права повернутись в Україну!”, – зазначив він.

Саакашвілі також заявив, що Порошенко їздив до Грузії “для чергового договорняка”

“Порошенко їздив у Грузію не налагоджувати зв’язки , він поїхав туди задля чергового договірняку, цього разу – двох олігархічних режимів: українського Порошенко і найбільшого приватного акціонера Газпрому, проросійського Іванішвілі”, – йдеться в повідомленні.

За словами Саакашвілі, “придумали, що начебто надали ГПУ нові докази у моїй справі – це чергова брехня”. Він зазначив, що з тих пір, як йому запропонували громадянство України проти нього в Грузії не було порушено жодної справи”. А ті, що були, “увесь світ не визнавав, і Україна те ж не визнавала”.

“Цим своїм указом ви підписали собі та своїй владі неминучу поразку. Причому, якщо раніше ви ще могли сподіватися “дотягнути” до виборів, то тепер вам вони можуть тільки снитися”, – вважає Саакашвілі.

“Сьогодні ви, Петре Олексійовичу, переступили межу. Сьогодні вся країна зрозуміла, яка ціна вашим обіцянкам “жити по-новому”. Тепер, напевно, у вас, як і у вашого попередника, з’явиться бажання утримати владу будь-якою ціною. Що ж, можете спробувати, тільки пам’ятайте, в Росії вас не чекають! Українці вже двічі впоралися з цією чумою і не зупиняться, поки не приведуть до влади справжніх нових політиків!”, – написав він.

Саакашвілі також підкреслив, що продовжить боротися за реформи в Україні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE