Politerno > Україна і світ > Партії Савченко та Рабіновича створені не для парламенту, а примноження бардаку, – політолог

Партії Савченко та Рабіновича створені не для парламенту, а примноження бардаку, – політолог

  • 31 Липня, 2017
  • 1378 Переглядів
  • 0

Партія Надії Савченко та сила Вадима Рабіновича “За Життя” створені, аби підтримувати хаос в українській політиці. Результат на парламентських виборах є другорядним.

Таку думку сайту “24” висловив український політолог Михайло Басараб, коментуючи останні дані опитування Демократичних ініціатив імені Ілька Кучеріва.

За його словами, натхненники створення цих сил та їхні спонсори не мають головної мети потрапляння до парламенту.

Вони хочуть використати ці сили у комбінаціях, спрямованих на виснаження конкурентів та хаотизацію виборчого процесу, – зазначив політичний експерт.

Басараб вважає, що за цими силами стоїть Росія. Наслідки діяльності ворожих сил, за словами ексерта, можна побачити у тому, що масштабна компанія, спрямована на дискредитацію нинішнього політичного режиму, призвела до високого рівня недовіри до всього політичного класу.

На його думку, саме це демонструє соціологічне опитування, згідно з яким партія Савченко набрала б лише 1,7% голосів у випадку проведення виборів. Це дослідження громадської думки не виявило явних фаворитів. Очевидно, що в Україні немає політичної сили, яка може з упевненістю перемогти на виборах.

Експерт не заперечує, що виборча кампанія може внести свої корективи, однак ситуація змінюється занадто швидко, аби давати будь-які чітки прогнози.

За 2 роки до виборів у політиці може виникнути і згаснути не одна політична сила, – резюмував експерт.

Нагадаємо, 19 липня Міністерство юстиції України зареєструвало політичну партію”Громадсько-політична платформа Надії Савченко”. А пізніше народний депутат Надія Савченко заявила, що хоче балотуватися на пост глави української держави.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE