Politerno > Україна і світ > Центр Протидії Корупції: Нас далі пресують (Відео)

Центр Протидії Корупції: Нас далі пресують (Відео)

  • 2 Серпня, 2017
  • 1428 Переглядів
  • 0

Слідче управління фіскальної служби Києва порушило кримінальне провадження проти керівників громадської організації “Центр протидії корупції”.

Про це організація повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з документом, кримінальне провадження було відкрито за заявою третіх осіб 9 червня цього року.

“За результатами розгляду листа від 11.07.2017 повідомляємо, що 09.06.2017 СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві, за заявою третіх осіб про кримінальне правопорушення службовими особами ГО “Центр протидії корупції” внесено до ЄРДР кримінальне провадження за №32017000000000081″, – йдеться у документі, який є в розпорядженні ЦПК.

При цьому в “Центрі протидії корупції” обурені тим, що “ні статті кримінального кодексу, ні підстав для порушення справи, ні суті претензій до ЦПК фіскали не повідомили”.

Організація підозрює, що “швидше за все, “третя особа”, за заявою якої порушено нову справу, це колишній помічник Мартиненко, народний депутат Пинзеник”.

У “Центрі протидії корупції” вважають порушення цієї кримінальної справи продовженням тиску на організацію і активізацією спроб заблокувати її роботу.

Як повідомлялося раніше, американський дипломат, заступник прес-секретаря Державного департаменту США Адам Ерелі звинуватив директора “Центру протидії корупції” Віталія Шабуніна в корупції.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE