Politerno > Україна і світ > Нами керують дебіли

Нами керують дебіли

  • 14 Серпня, 2017
  • 3819 Переглядів
  • 0

Мені доводилося спілкуватися з міністром Ревою. Не докладно, але досить, щоб скласти враження

Так ось, він, як би це м’якше, нерозумний. Зовсім нерозумний.

Розумієте, він такий нерозумний, що навіть не зрозумів, що такого дурного бовкнув в ефірі щодо жадібних до їжі українців. І не зрозумів, наскільки образливу для нас усіх дурість він вимовив.

Не те що він невдало висловився. Він дійсно так думає. І дійсно переконаний, що має право вчити нас жити, як харчуватися, любити і ненавидіти. Це такий совковий старшина з кругозором не далі каптьорки, але в кріслі міністра України.

Президент Порошенко звик бути найрозумнішим. Тому підбирає собі в команду людей простіше. Недоучку Володимира Гройсмана, наприклад. Той формує свою команду – Рева, Кубів та інші відходи адміністративно-командної системи.

Вони взагалі не розуміють більшу частину того, що ми їм тлумачимо щодо модернізації країни, розвитку проривних галузей, міжнародної конкуренції в інформаційний вік … Тому щиро пишаються баржею з кавунами – інновацією позаминулого століття.

І те, що дебіли можуть опинятися на найвищих адміністративних посадах – це вирок українській системі влади.

Найсумніше, що там є і розумні. І вони ще небезпечніше для незалежного майбутнього України.

Olexandr Kochetkov, аналітик і політтехнолог. Екс – заступник прес-секретаря, керівник групи іміджу Президента у Адміністрації президента України

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE