Politerno > Україна і світ > Власенко про заробітки українців у РФ: Це наслідок подвійної аморальної гри влади (Відео)

Власенко про заробітки українців у РФ: Це наслідок подвійної аморальної гри влади (Відео)

  • 23 Серпня, 2017
  • 1568 Переглядів
  • 0

Росія є на другому місці за кількістю українських заробітчан через те, що це “наслідок тієї подвійної аморальної гри, яку веде діюча влада стосовно агресії Російської Федерації”.

Про це в ефірі програми “Zіткнення” з Роксаною Руно на телеканалі ZIK заявив Сергій Власенко, народний депутат України .

Сергій Власенко розповів, що не раз бачив за трибуною у ВРУ очільників держави, які багато разів упродовж власних промов вживали слово “війна”, проте юридично у нас немає ані війни, ані збройної агресії. Натомість у нашій країні, каже обранець, є антитерористична операція, яку проводять спецпідрозділи спеціальних сил України проти “якихось невідомих” терористів. Цих людей гість програми вважає, колаборантами, які допомагають російським агресорам.

“У той час, коли Президент два роки упродовж війни торгував із Російською Федерацією… А мова не тільки про Липецьку фабрику. У нього величезна бізнес-імперія там, прочитайте його електронну декларацію. То чому люди, які хочуть годувати свої родини, дивлячись на цього Президента, кажуть: він торгує, а ми чому не можемо? У цьому величезна проблема”, – заявив Сергій Власенко.

Сергій Поярков, художник та громадський активіст, погодився із депутатом, що Липецька фабрика – то “була дурниця із дурниць”. Сергій Власенко деталізував, що йдеться не лише про цю фабрику, а й про завезення вугілля із окупованих територій, скраплений газ, “який він вивозить разом із Медведчуком з Росії, це що таке?”

Сергій Власенко нагадав, що він є членом української делегації у Парламентській Асамблеї Ради Європи. Там, з його слів, останнім часом щораз частіше ставлять питання про те, чому йдеться про АТО, якщо українці говорять про російську агресію. Окрім того, запитують, чому європейські бізнесмени потерпають від санкцій, а українські – з оточення очільника держави – заробляють на конфлікті із РФ.

“Бізнес, який веде оточення Президента із Російською Федерацією, він апріорі неможливий без домовленості із російською владою. Якщо ми говоримо про скраплений газ, щодо якого зараз іде маса розслідувань, то це бізнес президента Російської Федерації… Тільки з благословення першої особи в Росії продається в Україну скраплений газ”, – заявив нардеп.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE