Politerno > Україна і світ > Єгор Соболєв попередив Парубія про антикорупційний бунт (відео)

Єгор Соболєв попередив Парубія про антикорупційний бунт (відео)

  • 5 Вересня, 2017
  • 1332 Переглядів
  • 0

Якщо керівництво держави і надалі буде гальмувати прийняття закону про утворення Антикорупційного суду, народ запросять допомогти “переконати” владу

Нардеп від фракції “Самопоміч” Єгор Соболєв впевнений, що цієї осені парламент повинен ухвалити рішення, які приведуть топ-корупціонерів у в`язниці. Про це він написав у себе в Facebook.

“Одним з таких рішень має стати утворення Антикорупційного суду. Там будуть розглядатися усі прохання Антикорупційного бюро та Антикорупційної прокуратури про прослуховування, відсторонення від роботи та арешт топ-посадовців, у чиї діях виявлені ознаки корупції. По завершенню розслідувань саме в Антикорупційному суді мають виноситися вироки урядовцям, депутатам Верховної Ради, суддям”, – написав Соболєв.

Нардеп нагадав, що законопроект про набір такого суду за допомогою США та Євросоюзу було зареєстровано ще 1 лютого. Втім більшість депутатів та президент гальмують ухвалення закону.

“Я сьогодні чесно попередив спікера, лідерів парламентських фракцій та комітетів, що ми запросимо людей прийти і допомогти це рішення прийняти. Для захисту та розвитку України ми з вами маємо залишити в історії топ-корупцію”,- написав нардеп.

Нагадаємо, що Національне антикорупційне бюро (НАБО) констатує фактичне блокування та саботаж українськими судами корупційних справ. Ця інформація легко пояснює, чому президент Петро Порошенко блокує створення окремого антикорупційного суду, вважає Сергій Лещенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE