Politerno > Україна і світ > Здивувала заява Порошенка про загрозу олігархів, – експерт (Відео)

Здивувала заява Порошенка про загрозу олігархів, – експерт (Відео)

  • 7 Вересня, 2017
  • 1465 Переглядів
  • 0

Минулого року в Україні запрацювала формула “Роттердам+”, на якій найбільше заробив Рінат Ахметов. Тому слова про загрозу олігархів з уст Петра Порошенка звучать, як мінімум, цинічно.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK сказала головний редактор інтернет-видання “Українська правда” Севгіль Мусаєва-Боровик.

“Що стосується останньої промови Президента, то є кілька речей, які мене здивували. Зокрема, те, що депутатську недоторканність буде знято 1 січня 2020 року. Такий “жарт” дуже розсмішив Порошенка і депутатів. Я думаю, що голова держави розуміє, що парламент не готовий її знімати. Незважаючи на те, що ця тема стала головним мотивом політичного літа. Петро Олексійович всіляко показує, що вирішення цього питання наразі неактуальне”, – прокоментувала Мусаєва-Боровик.

На думку гості, цинічною була заява Порошенка про небезпеку олігархів. Оскільки очільник країни має багато друзів у цій соціальній групі та підтримує з ними хороші зв’язки.

“Мене надзвичайно вразила його заява про те, що найбільшим злом є олігархи. Тому, що він є президентом, за правління якого виникла формула “Роттердам+”, де головним бенефіціар – Ренат Ахметов і його друзі. Вважаю, що останній виступ Порошенка мав цинічні моменти. Зважаючи на те, що 2015 року оголошували курс, спрямований на подолання олігархії! Чим це закінчилось, ми самі бачимо. Нині величезні зиски отримують ті самі особи. Цей факт дуже розчаровує суспільство”, – говорить експерт.

Серед позитивних моментів промови Президента, гостя програми виділила його розуміння складного емоційного становища українців у зв’язку із війною на сході.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE