Politerno > Україна і світ > Ми категорично не хочемо утримувати і далі терпіти владу жлобів, дурнів і корупціонерів

Ми категорично не хочемо утримувати і далі терпіти владу жлобів, дурнів і корупціонерів

  • 7 Вересня, 2017
  • 1497 Переглядів
  • 0

Користувачі естонського, литовського, болгарського та інших європейських автошротів просять дати їм легалізувати своє бажання не платити або майже не платити податки, щоб їздити на тому, що десять років тому називалося автомобілем. Це можна зрозуміти.

Народ виходить на вулицю і під Кабмін з обуренням з приводу медичної реформи і тим, що послуги будуть платними. Люди мають рацію, краще хоч якось безкоштовно, ніж взагалі ніяк, адже грошей немає.

Зріє тарифний бунт і знову не тому, що газ, вода або електроенергія занадто дорогі, а тому, що з існуючими доходами населення вони недоступні.

Людям просто НІЧИМ платити, а не тому що вони не хочуть платити.

Так ось. Це не питання вартості розмитнення, тарифів або пологів. Це питання наявності роботи і заробітку, який дозволяє за все це оплатити!

Європейські ціни на медицину (страхування), європейська вартість енергоносіїв або продуктів харчування передбачає європейські доходи населення і європейський рівень безробіття. І це завдання влади забезпечити можливість балансу доходів і необхідних витрат.

Найнижча ЗП в Європі в Болгарії – 510 євро і найвища в Данії – 5800 Євро. В Україні… 230 євро. А ще показовіша мінімальна ЗП. В Україні 100 євро, в Чехії, наприклад, 400, в Польщі 453 і т.д. Тобто людина, яка законно працює навіть сторожем в Польщі, не зможе заробити менше 453 євро в місяць. Ніяк. Ніде і ніколи.

У нас висококваліфіковані фахівці не просто не можуть заробити пару тисяч євро, вони позбавлені такої можливості!

2% зростання ВВП в 2016 році, про який верзе уряд після майже 60% падіння в попередні два роки, намагаються видати за досягнення. Серйозно?! А прем’єр не хоче повідомити, що в першому кварталі 2017 року його досягнення -12,9% ВВП? Не плюс, а МІНУС.

А тепер, шановні мої брати Українці, потрібно визначитися:

Будемо вирішувати питання блях, апендициту, магнітів на лічильники, дорогого газу і курятини, на якому її смажити, або будемо вирішувати питання права на роботу і гідну оплату праці?

Неуки і злодії у владі нам безвіз не для подорожей по Європі дали, а як квиток на роботу в Польщу, бо самі забезпечити нас роботою і нормальною зарплатою не можуть. Пар випустили. Тепер ми змушені працювати на пана, містера, дона і везти зароблене додому своїм батькам і дітям для виживання, а ще на утримання всіх цих жадібних виродків і ідіотів.

Ми не багато витрачаємо, ми мало заробляємо.

У нас не високі податки, ми не віримо тим, хто їх розподіляє, і не бачимо результату їх сплати. Тим більше, сам гарант конституції податки вважає за краще платити в Панамі, а не в Україні.

У нас не високі тарифи, у нас просто немає чим їх платити.

Ми вже не просимо нам допомагати, ми вимагаємо дати нам можливість самим заробити!

І так, ми категорично не хочемо утримувати і далі терпіти владу жлобів, дурнів і корупціонерів.

Володимир Полочаніновчлен партії “ОСНОВА”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE