Politerno > Україна і світ > Після прориву Саакашвілі Сюмар заявила про відсутність державності – дописувачі пояснили їй хто у цьому винен

Після прориву Саакашвілі Сюмар заявила про відсутність державності – дописувачі пояснили їй хто у цьому винен

  • 10 Вересня, 2017
  • 1766 Переглядів
  • 0

Заступник голови фракції “Народний фронт” у Верховній Раді Вікторія Сюмар, під постом журналіста Олександра Дубинського про те, що після сьогоднішнього прориву кордону натовпом “президента Порошенко ніхто не захистить”, пояснила те що сталось, відсутністю працюючих інститутів в країні, за що отримала безліч критики від читачів.

“Висновок після прориву кордону натовпом – один: Порошенко ніхто не захистить”, – зазначив Дубинський.

Сюмар в коментарі написала, що висновків більше: “Висновків набагато більше. І вони набагато серйозніші, ніж чиїсь там захист. Відсутність працюючих інститутів – це відсутність державності”, – написала вона.

І тут посипалося: спочатку її звинуватили в руйнуванні тих самих інститутів – “ви з вашою партією і вашої коаліцією вбили всі інституції”, “ваша коаліція з БПП успішно руйнує всі держ. інстітути”, – обурилися читачі…

 

..а потім згадали, що з 2014 року Сюмар сама і займалася формуванням всіх інститутів, які успішно зруйнувала, – “Вибачте, але з 2014 року формування всіх інститутів в Ваших руках… Як зрозуміти Ваше висловлювання? Визнання некомпетентності?”.

А тим часом Генпрокурор Юрій Луценко назвав прорив Саакашвілі “силовим сценарієм вирішення питання” і руйнуванням державності. “Це прецедент для прихильників Захарченко, Януковича, Клименко, будь-кого, хто може зібрати кілька сотень прихильників”, – написав він у Facebook.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE