Politerno > Україна і світ > Ляшко вимагає терміново зібрати Раду через “прорив” Саакашвілі та покарати Юлю і Міхо

Ляшко вимагає терміново зібрати Раду через “прорив” Саакашвілі та покарати Юлю і Міхо

  • 11 Вересня, 2017
  • 1600 Переглядів
  • 0

“Радикальна партія Олега Ляшка” закликає провести позачергове засідання Верховної Ради через ситуацію з проривом Міхеіла Саакашвілі в Україну

Про це заявив депутат від цієї політичної сили, перший заступник голови правоохоронного комітету Ігор Мосійчук у понеділок вранці в ефірі каналу “112 Україна”.

 “Вчорашніми бездумними діями цинічні бариги, які сидять у владних кабінетах на печерських пагорбах, і політичні аферисти-провокатори, які вчора прорвали кордон, здійснили напад на режимний об’єкт, який абсолютно не відрізняється від нападів, які були на сході у 2014 році. Вони поставили під загрозу українську державність”, – сказав він.

Головний радикал також вибухнув емоціями у своєму Facebook:

“Прорив Державного кордону України – це величезний злочин і неймовірне приниження України перед усім світом. Усі, хто це зробив – це вороги нашої Держави і мають бути суворо покарані незалежно від прізвищ, мандатів і посад.

Вимагаємо від МВС, СБУ, ГПУ проведення невідкладних слідчих дій і притягнення винних до відповідальності. Відсутність адекватної, швидкої і жорсткої законної реакції на прорив кордону, за напад на прикордонників і поліцейських свідчитиме, що в Україні немає Закону.

Але відповідальність за наругу над нашим кордоном несуть не лише політичні авантюристи Саакашвілі і Тимошенко, а в першу чергу Президент Порошенко. Це його повна і беззаперечна відповідальність і вина за хаос в Україні. І нинішнє мовчання Порошенка за надзвичайну подію – тому свідчення.

Нам, українцям, треба визнати: в Україні немає Президента-лідера! Справжній Президент і Верховний Головнокомандувач не мовчав би і не ховався, коли шматують його країну, коли б’ють військовослужбовців.

Але Тимошенко, Саакашвілі і вся ця політична шушера, яка заради влади готова знищити Україну – не альтернатива! У них, як і у Порошенка, немає плану розвитку України, вони не пропонують українцям безпечне і впевнене майбутнє, а лише гризуться за владу і гроші.

І ця їх дика, без будь-яких правил боротьба становить смертельну небезпеку для України!”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE