Politerno > Україна і світ > Самодурство, грубе порушення ним норм права і моралі зробило Порошенка небажаним гостем на Заході, – експерт

Самодурство, грубе порушення ним норм права і моралі зробило Порошенка небажаним гостем на Заході, – експерт

  • 11 Вересня, 2017
  • 2413 Переглядів
  • 0

“Заборонити” українському потягу (з людьми) повертатися в Україну без зрозумілих юридичних підстав не могла людина зі здоровою психікою, або ця психіка перебувала під впливом якихось чинників. Так може робити лише глибоко нездоровий феодал, оточений тупими блазнями.

Спроба держорганів України “рулити” потягами на території Польщі, аби виконати усне розпорядження Пахана, УЖЕ призведе до погіршення відносин з цією перспективною для нас державою. Як би там далі не склалося.

Самодурство інфантильного й істеричного нарциса, грубе порушення ним норм права і моралі, УЖЕ зробило Порошенка небажаним гостем у державах Заходу й понизило рівень і якість наших відносин із країнами ЄС та НАТО. Так сталося з Кучмою після справи Гонгадзе і приблизно так ішов до свого геополітичного розвороту й “Хряк-1”. Тріщина між Україною й Світом уже пішла.

Від дурня зараз почнуть поступово відмежовуватися розумніші з його оточення. А їх замінять на ще примітивніших (переважно з “Рошену” й “Богдану”) або, хтозна, за рекомендаціями з РФ. Як і попереднику. Цар став кульгавим. Центральний менеджмент уже не матиме впевненості. Регіони вже теж можуть сказати слово.

Росіяни нарешті дочекалися, коли гнійник, який українські виборці успішно виплекали на вже й так хворому тілі країни, потік. Причім, зі смородом. Залежно від ситуації в Україні, Кремль прийме чергове тверде рішення.

Не виключено, що, залежно від ступеню самодурства “Інфанта”, “Норманським”, “Мінським”, “ООНівським” та ін. форматам не залишиться нічого, ніж дозволити якимсь миротворцям за активної участі Росії пацифікувати “громадянську” війну на Сході, щоб нарешті припинити цей поглум і зупинити можливе розповзання конфлікту.

У будь-якому разі, спроба рулити потягами й немотивовано з юридичної точки зору переслідувати Президента Грузії на території ЄС для майбутнього України без втрат не обійдеться. Хоча іноді тонучий, аби врятуватися, мусить дістати дна, щоб відштовхнутися.

Василь Лаптійчук – політичний експерт

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE