Politerno > Україна і світ > У Авакова оголосили перелік депутатів, які незаконно перетнули кордон разом з Міхо Саакашвілі

У Авакова оголосили перелік депутатів, які незаконно перетнули кордон разом з Міхо Саакашвілі

  • 11 Вересня, 2017
  • 1458 Переглядів
  • 0

П’ять народних депутатів України і екс-глава Служби безпеки України незаконно перетнули державний кордон України разом з лідером партії “Рух нових сил”, екс-главою Одеської облдержадміністрації, Михайлом Саакашвілі, повідомив народний депутат з фракції “Народний фронт”, радник голови МВС Антон Геращенко.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook в понеділок.

“Список народних депутатів України, що незаконно перетнули кордон України разом з провокатором Саакашвілі: Юлія Тимошенко, Сергій Власенко (обидва – фракція” Батьківщина “- ред.), Юрій Дерев’янко (позафракційний – ред.), Павло Костенко (фракція” Самопоміч “- ред .), Дмитро Добродомов (позафракційний – ред.)”, – написав А.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в понеділок.

Також, за його словами, незаконно перетнув кордон колишній глава СБУ Валентин Наливайченко.

“Депутатська недоторканність не поширюється на чисто кримінальний злочин – незаконне переправлення осіб через державний кордон України”, – написав Геращенко.

Разом з тим, за його словами, інші особи, незаконно перетнули кордон України, встановлюються слідством і будуть притягнуті до відповідальності відповідно до закону.

Читайте також: Арсен Аваков наказав кожному, хто брав участь у “прориві кордону” з’явитися в поліцію

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE