Politerno > Україна і світ > Порошенко на форумі YES розмовляв з Садовим про Саакашвілі – в АП відхрещуються

Порошенко на форумі YES розмовляв з Садовим про Саакашвілі – в АП відхрещуються

  • 15 Вересня, 2017
  • 1508 Переглядів
  • 0

У кулуарах форуму YES у Києві президент Петро Порошенко розпитував мера Львова Андрія Садового щодо ситуації з Міхеілом Саакашвілі.

Про це Садовий розповів УП.

“Це була зустріч, яка звично відбувається в рамках форуму. Це не була годинна розмова, це була розмова в присутності інших людей”, – зазначив Садовий.

Мер Львова повідомив, що Порошенко запитував його про Міхеіла Саакашвілі, однак відмовився розповідати деталі розмови.

“Він мене питав на цю тему, я йому дав відповіді”, – зазначив він.

На уточненююче запитання, чи висловлював Порошенко свого невдоволення стосовно зустрічі Саакашвілі й Садового у Львові, останній сказав:

“Як незадоволений? Мер найкрасивішого міста країни, президент країни – комусь подобається, комусь не подобається. Завжди треба мати бажання до діалогу і сідати за круглий стіл. Якщо цього не буде – буде трагедія в країні”.

Речник президента Святослав Цеголко, в свою чергу, заявив, що президент Петро Порошенко та мер Львова Андрій Садовий не говорили про екс-президента Грузії та екс-голову Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі.

Про це Цеголко сказав “Українській правді”, коментуючи слова Садового.

“Президент не говорив з мером Львова про жодні персоналії. У них є багато важливіших тем для обговорення”, – заявив він.

Водночас він не зміг відповісти на питання, про що саме в такому випадку говорили Порошенко і Садовий, пославшись на те, що не чув їхньої розмови.

Водночас журналіст Соня Кошкіна у своєму Facebook  опублікувала фото Порошенка і Садового і їхню коротку перепалку про фото і Саакашвілі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE