Politerno > Україна і світ > Держдеп зробив жорсткішими правила повторної видачі віз США

Держдеп зробив жорсткішими правила повторної видачі віз США

  • 20 Вересня, 2017
  • 1361 Переглядів
  • 0

США посилюють контроль за в’їздом в країну

Влада США зробила жортскішими правила повторної видачі віз іноземцям, пише The New York Times з посиланням на телеграму держсекретаря Рекса Тіллерсона, розіслану в американські посольства і консульства

У телеграмі йдеться, що іноземці, які претендують на отримання американської візи, повинні протягом трьох місяців дотримуватися зазначеної ними мети поїздки. Раніше така вимога стосувалася тільки першого місяця перебування в США.

Якщо одержувач візи протягом трьох місяців змінить свої плани, наприклад, одружиться, влаштується на роботу або піде на навчання, це буде розцінюватися як свідома брехня.

Видання зазначає, що порушникам буде дуже складно отримати повторну візу, а якщо в момент порушення вони все ще будуть знаходиться на території США, їх можуть депортувати.

Зміна заявлених цілей поїздки більш ніж через три місяці після в’їзду в США також є небажаною, але не буде розцінюватися як свідома брехня.

На думку газети, нові правила свідчать про наміри адміністрації президента США Дональда Трампа не тільки боротися з нелегальною міграцією, а й посилити контроль за легальним в’їздом.

Нагадаємо, 2 серпня Дональд Трамп анонсував імміграційну реформу, яка повинна вдвічі скоротити кількість легальних іммігрантів в країні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE