Politerno > Україна і світ > Саакашвілі в Україні і реформатор, і “шоумен”, – політолог (Відео)

Саакашвілі в Україні і реформатор, і “шоумен”, – політолог (Відео)

  • 20 Вересня, 2017
  • 1449 Переглядів
  • 0

Ставлення до Саакашвілі є неоднозначним. Одні його знають, як реформатора, який може змінити цілу країну. Інші ж вбачають у ньому лише телезірку.

Про це в ефірі програми на телеканалі ZIK розповів політолог Олександр Кочетков.

“Є люди, які вважають, що Саакашвілі – це видатний реформатор. Він змінив Грузію, а тому йому під силу власноруч переставити Україну на демократичні рейки. Для іншої групи українців його реформаторські дії залишаються у минулому, бо, мовляв, Саакашвілі вже не той. А тому для них політик схожий на “шоумена” чи телевізійну зірку, яка добре володіє ораторським мистецтвом”, – каже гість програми.

Щодо реформатора Саакашвілі існують дві полярні точки зору. Зовсім скоро можна буде побачити, яка з них себе виправдає.

“Зараз Саакашвілі має шалену увагу з боку преси і влади. Це інструмент, який він може використати. Якщо він організує великі мітинги по всій Україні з прозорими, чіткими вимогами і навколо його персони почнуть групуватись опозиційні сили, то тоді Саакашвілі можна вважати реформатором. Важливо, щоб під стінами ВР зібралось хоча б 120 тисяч людей, які вимагатимуть нормальних законів. Бо ж тоді у влади не буде іншого вибору, які піти на зустріч народу”, – зазначає Олександр Кочетков.

Якщо ж в рамках вуличної активності Саакашвілі не вдасться дійти до реформ, то боротись за права треба буде українським силам, робить висновок гість.

Читайте також:

Міхо не виключив силовий варіант. Топ-5 київських тез Саакашвілі (Відео)

Саакашвілі розповів, де в АП зберігають готівку для підкупу нардепів і чому звільнив свою секретарку

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE