Politerno > Україна і світ > Саакашвілі розповів, де в АП зберігають готівку для підкупу нардепів і чому звільнив свою секретарку

Саакашвілі розповів, де в АП зберігають готівку для підкупу нардепів і чому звільнив свою секретарку

  • 19 Вересня, 2017
  • 1573 Переглядів
  • 0

Міхеїл Саакашвілі стверджує, що на першому поверсі Адміністрації президента розташований склад готівки.

Про це він сказав на брифінгу під АП у вівторок, 19 вересня, повідомила Українська правда.

“У них там цілий склад на першому поверсі. Цілий склад готівки”, – заявив він, показуючи на будівлю АП. “Там зберігають гроші для підкупу депутатів”, – переконаний Саакашвілі.

При цьому він запевнив, що у нього немає жодного особистого конфлікту з Петром Порошенком.

“У мене немає особистого конфлікту з Порошенком. Порошенко є лише частиною системи, але головна проблема – і з ним, і з олігархами, які вбивають країну”, – сказав Саакашвілі.

Михайло Саакашвілі відсторонив свого прес-секретаря Дарину Чиж після звинувачень в антисемітизмі. Про це лідер партії “Руху Нових сил” написав на своїй сторінці в Facebook.

Саакашвілі заявив, що будь-який натяк на антисемітизм для нього неприйнятний. Він підкреслив, що вся його життя зводиться до боротьби проти будь-яких проявів етнічної, релігійної та расової нетерпимості.

“Вчора я відсторонив Дашу Чиж від нашої кампанії саме через її висловлювання. Нам не слід уподібнюватися тим, хто хоча б натяками говорить на ці теми, так як я таких людей вважаю особистими ворогами “, – написав політик.

Нагадаємо, раніше спікер партії “Рух Нових сил” Дарина Чиж на своїй сторінці в Facebook розмістила запис присвячений Петру Порошенко. У ній вона назвала президента “Вальцманом”.

Після того, як Чиж почали звинувачувати в антисемітизмі, вона видалила пост і попросила вибачення за те, що допустила таке висловлювання.

Читайте також:

Михеїл Саакашвілі висадився у центрі Києва

Не Саакашвілі єдиним. Хто буде виводити людей на вулиці Києва в найближчі дні

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE