Politerno > Україна і світ > Міхо не виключив силовий варіант. Топ-5 київських тез Саакашвілі (Відео)

Міхо не виключив силовий варіант. Топ-5 київських тез Саакашвілі (Відео)

  • 19 Вересня, 2017
  • 1594 Переглядів
  • 0

Сьогодні Михайло Саакашвілі вперше після повернення в Україну приїхав до Києва і дав брифінг під стінами Адміністрації президента. “Strana.ua” виділила головні моменти з промови політика.

1. Де буде штаб

Міхо розповів, де буде знаходитися на постійній основі – зрозуміло, за винятком того часу, який необхідний на поїздки по країні. “Я розташуюся в центрі України в Черкаській області, та буду збирати вимоги народу до влади”, – поділився найближчими планами політик.

2. Заговорив про імпічмент

Саакашвілі під АП заговорив про імпічмент президента. Пізніше він уточнив, що це не вимога “тут і зараз”. “Коли буде 300 нових депутатів і новий закон про імпічмент, я подивлюся, як новий президент буде ігнорувати вимоги народу”.

3. Чи буде ще одна революція?

Саакашвілі не виключив силового варіанту вирішення назрілих в країні проблем – принаймні, це випливає з його слів.

“Ніякі революції зараз Україні не потрібні. Ніякі зіткнення”, – спочатку заявив він. “Але якщо вони не будуть це вирішувати, то народ вирішить сам. На кордоні народ вирішив, що я повинен бути в Україні … це завжди так в Україні було”, – попередив Саакашвілі.

4. Перша передвиборча обіцянка

Міхо на брифінгу вперше заговорив про свої політичні амбіції і видав один з пунктів своєї програми.

Так, він заявив, що йому і команді вистачить однієї каденції у владі. “Мені потрібна тільки одна каденція. Потім ми підемо в бізнес, додому”. Він пропонує заборонити депутатам і президентам переобиратися на другий термін.

5. Коли знову до Києва?

Наступною датою свого візиту до Києва, під Адміністрацію президента Міхо назвав 17 жовтня: “17 жовтня ми зберемося тут, не в підтримку партій або мене, а на підтримку всього українського народу. Народу – набридло!”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE