Politerno > Україна і світ > Порошенко поводиться з громадянством, як з продуктом “Roshen” – Сакварелідзе (Відео)

Порошенко поводиться з громадянством, як з продуктом “Roshen” – Сакварелідзе (Відео)

  • 25 Вересня, 2017
  • 1738 Переглядів
  • 0

Соратник колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі і екс-заступник Генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив про те, що Президент України Петро Порошенко хоче позбавити його українського громадянства.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook,

Параноя міцнішає

Тільки що отримав неофіційну і поки остаточно не підтверджену інформацію про те, що Петро Олексійович Порошенко збирається незабаром забрати громадянство у мене, а також у ряду інших нелояльних до нього осіб з числа тих, кому він сам його і дав два роки тому.

Мені реально страшно за нашу країну, якою управляє людина з клінічною параноєю. Він же є також головнокомандувачем, гарантом Конституції і лідером воюючої країни.

Ніде правди діти, що я не очікував такого розвитку подій, але до останнього сумнівався, що він піде на настільки збиткові для своєї репутації та іміджу політичні рішення. Розтоптати ногами основний символ прихильності людини до держави – його паспорт і громадянство, поводитися з ним як з продуктом шоколадної фабрики Рошен – це просто низько. І не личить ні чоловікові, ні президенту, ні головнокомандувачу.

Поки до влади не прийдуть гідні України люди, забезпечивши в тому числі право громадян на справедливий суд. я буду змушений імітувати боротьбу за відновлення мого громадянства в існуючих псевдодемократичних судах.

Залишаюся світовим громадянином Фейсбук.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE