Politerno > Україна і світ > 5 щирих побажань Президенту Порошенку з приводу його Дня Народження.

5 щирих побажань Президенту Порошенку з приводу його Дня Народження.

  • 26 Вересня, 2017
  • 1882 Переглядів
  • 0

Сьогодні гарант святкує свій День Народження, особисті побажання з цього приводу у Facebook оприлюднив Олексій Мінаков.

1. Припинити “морозитися” від створення антикорупційного суду та підміняти його пропозицією з антикорупційною палатою при суді, який вже існує, інакше ви не зможете задовільнити найголовніший запит суспільства – на боротьбу з корупцією і “посадки” топ-корупціонерів.

2. Призначати незалежного Генерального прокурора, а не міняти закони під друзів, а потім разом з ними святкувати весілля дітей.

3. Відзначати нагородами гідних людей, а не екс-регіоналів, які голосували за “диктаторські закони 16 січня”, та ще й у символічні для країни свята на кшталт Дня Конституції.

4. Ставитися до українського громадянства як до святині, а не як до приватної іграшки – не можна його видавати і забирати за власною примхою, це шкодить іміджу України.

5. Знаходити в собі мужність і все ж таки реагувати на трагічні події, до яких ви маєте відношення, а не робити вигляд, що нічого не сталося, своєю мовчанкою. Інакше це виглядає незрозумілим, а головне – дуже цинічним, на фоні тріумфальних відкриттів місцевих доріг, мостів та інших об’єктів інфраструктури.

Це абсолютно конструктивні побажання, які підуть вам лише на користь, якщо хоч трохи прислухаєтеся до них. А лизоблюди, які сьогодні влаштують феєрверк приторно-солодких привітань, – ваші найбільші вороги, які затуманюють очі й цим тягнуть вас на дно.

Об’єктивна реальність така, що у випадку проведення президентських виборів ви б отримали найвищий результат, але це вже не 54,7%, як у 2014 році, а лише 10,3%. На вас неодмінно чекає випробування другим туром.

А у двобої з популістами або, якщо станеться диво, з умовними “макронами”, на одному безвізі далеко не заїдеш. І вам, і українцям потрібно більше перемог!

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE