Politerno > Україна і світ > Із фракції “Самопоміч” виключили нардепа за підтримку закону по Донбасу

Із фракції “Самопоміч” виключили нардепа за підтримку закону по Донбасу

  • 6 Жовтня, 2017
  • 1572 Переглядів
  • 0

Фракція “Самопоміч” виключила зі свого складу народного депутата Наталю Веселову.

Про це повідомляється на сайті партії “Об’єднання Самопоміч”.

 “Підставою для виключення було вчинення дій, які ганьблять репутацію фракції і політичної партії “Самопоміч”, зокрема, це ініціювання законопроектів, які заперечують окупацію всупереч позиції фракції”, – наголошують у партії.

Там пояснили, що Веселова в п’ятницю проголосувала в Раді за законопроект, внесений президентом Петром Порошенком, про продовження дії особливого статусу Донбасу.

“Ці дії свідчать про те, що Наталя Веселова не поділяє позицію фракції, її цінності і принципи. Веселовій раніше було запропоновано самій вийти зі складу фракції, але цього рішення вона не прийняла через побоювання втратити мандат”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялось, Верховна Рада 6 жовтня прийняла законопроект №7163, котрий регулює держполітику щодо непідконтрольних територій. Головна новація – передача влади в зоні конфлікту військовим на чолі з президентом Петром Порошенко.

Також проголосовано другий закон № 7164 по Донбасу, який продовжує особливий статус про місцеве самоврядування ОРДЛО ще на рік. За – 229 голосів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE