Politerno > Україна і світ > Парубій вимагає розблокувати всі виходи і входи до парламенту

Парубій вимагає розблокувати всі виходи і входи до парламенту

  • 18 Жовтня, 2017
  • 1465 Переглядів
  • 0

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій звернувся до організаторів мітингу під Верховною Радою з вимогою розблокувати всі виходи і входи до парламенту.

Про це він заявив, відкриваючи пленарне засідання ВР, повідомляє “Слово і Діло“.

“Вимагаю негайно розблокувати всі виходи і входи у Верховну Раду, бо перешкоджання роботі парламенту є неприйнятним”, – наголосив він.

Парубій заявив, що інакше може бути зірвана зустріч із президентом Мальти та голосування за медичну реформу і зняття депутатської недоторканності. Він додав, що у середу, о 15 годині, у нього має відбутися зустріч із президентом Мальти і якщо Рада не буде розблокована, вона може не відбутися.

“Крім того, якщо буде загроза життю та здоров’ю депутатів у четвер може бути зірване голосування за медичну реформу та за скасування депутатської недоторканності. Тож, я закликаю не порушувати порядок денний. Верховна Рада має працювати повноцінно, ефективно та дієво”, – зауважив спікер парламенту.

Тим часом у сесійній залі зареєструвалися 307 народних депутатів. Депутати планують продовжити розгляд у другому читанні законопроекту №6327 “Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів” щодо реформування сфери охорони здоров’я.

Нагадаємо, 17 жовтня Парубій відкрив вечірнє пленарне засідання Верховної Ради й депутати взялися розглядати медичну реформу.

Того ж дня нардеп від БПП та групи “єврооптимістів” Мустафа Найєм написав, що БПП і “Народний фронт” хочуть зіштовхнути тих, хто за “велику політичну реформу”, й тих, хто за медичну реформу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE