Politerno > Україна і світ > Парасюк про Гелетея: Він має сидіти у в’язниці, бо призвів до загибелі сотень людей (Відео)

Парасюк про Гелетея: Він має сидіти у в’язниці, бо призвів до загибелі сотень людей (Відео)

  • 18 Жовтня, 2017
  • 1353 Переглядів
  • 0

Валерій Гелетей не має займати посаду начальника Управління державної охорони. Він має сидіти у в’язниці, бо це та людина, яка своєю бездіяльністю призвела до того, що загинули сотні людей під час Іловайської трагедії.

Про це на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Володимир Парасюк.

Нагадаємо, вчора нардеп Парасюк побився з начальником Управління державної охорони Валерієм Гелетеєм під стінами Верховної Ради. Після сварки Володимир Парасюк кілька разів спробував ударити Валерія Гелетея, вигукуючи: “Хто г…внюк?” і “Ти, тварюко, ще за Іловайськ відповіси”.

Володимир Парасюк заявив, що готовий відповідати за свій вчинок, про який аніскільки не шкодує.

“Те, що сталося з Гелетеєм… Повірте, у мене з ним якісь певні особисті стосунки, і в цій конфліктній ситуації… я перший не починав. Я нікого не обзивав. Звичайно, я ставлюся до нього зі зневагою. Ця людина винна у тому, що сталася Іловайська трагедія. Я йому про це неодноразово казав. Тому моя реакція була така. Коли він переходить на особистості, мене обзиває, застосовує нецензурну лексику, то я буду відстоювати свою гідність, можливо, навіть таким не дуже популярним методом, як ви бачили.

Я не шкодую про те, що зробив. Будь ласка, притягуйте мене до відповідальності, будемо говорити про всі мої витівки. Я ж нікуди не втікаю. Але Гелетей точно не має займати посаду начальника Управління державної охорони. Він має сидіти у в’язниці, бо це та людина, яка своєю бездіяльністю призвела до того, що загинули сотні людей”, – заявив Володимир Парасюк.

А ось нардеп від БПП Олексій Гончаренко, якого вчора під ВРУ закидали яйцями, каже, що хоче лише подякувати за корисний “яєчний шампунь”.

“Хтось ззаду підстрибнув і вирішив зробити мені такий яєчний шампунь. Кажуть, що це дуже корисно для волосся, тому можу навіть подякувати. Тільки чого ж ззаду, можна було якось обличчям, ну, але вирішила людина чинити саме так – то таке”, – сказав Олексій Гончаренко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE