Politerno > Україна і світ > Саакашвілі вирішив долучитися до протестуючих і переселитися в намет

Саакашвілі вирішив долучитися до протестуючих і переселитися в намет

  • 24 Жовтня, 2017
  • 1349 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 24 жовтня, на восьмий день так званого МіхоМайдана в Києві, екс-президент Грузії, лідер партії “Рух нових сил” Михайло Саакашвілі заявив про намір переїхати в наметове містечко біля будівлі Верховної Ради.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

“Я прийняв рішення переміститися до протестуючих на площу перед Радою”, – заявив Саакашвілі в ході прес-конференції в Києві.

Він також закликав лідерів опозиції, зокрема мера Львова, лідера партії “Самопоміч” Андрія Садового та лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка приєднатися до нього.

“Хочу закликати лідерів опозиції – Садового, Анатолія Гриценка та всіх інших – прийти до нас, прийти до мене”, – сказав політик.

Як стало відомо, протест під Радою загнав депутатів “під землю” – вони ходять в Раду по тунелю.

При цьому генпрокурор Юрій Луценко заявив, що доведе фінансування з-за кордону МіхоМайдана, який збирається стояти під Верховною Радою до листопада.

Нагадаємо, сьогодні генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Державна міграційна служба відмовила екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі у наданні статусу біженця і тепер не має жодних обставин, які б унеможливлювали його депортацію.

У свою чергу, позбавлений українського громадянства екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі спростував заяву генерального прокурора Юрія Луценка про можливість його екстрадиції

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE