Politerno > Україна і світ > Екстрадиція з України: Саакашвілі виразно відповів Луценко

Екстрадиція з України: Саакашвілі виразно відповів Луценко

  • 24 Жовтня, 2017
  • 1526 Переглядів
  • 0

Позбавлений українського громадянства екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі спростував заяву генерального прокурора Юрія Луценка про можливість його екстрадиції.

“Я особа, яка має постійне місце проживання на території України, користуюся усіма правами громадянина і депортувати з території України мене не можна”, – написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Політик також докорив генпрокурора рівнем юридичної освіти і заявив, що Міграційна служба нібито не відповіла на запити і не надала документів, які оскаржували його право перебувати в Україні.

“Іронія ситуації в тому, що Міграційна служба мені не те що не відмовляла, вони досі не відповіли на мій запит і взагалі не надали жодних документів, які оскаржували б моє право перебувати в Україні! Хочу, як дипломований юрист, порекомендувати пану Юрію Луценку, людині, яка не має вищої юридичної освіти – прочитати ст. 16, ст. 27 і частину 4 статті 17 Закону України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства”. Там чорним по білому написано, що зараз мій статус в Україні повністю легальний”, – підкреслив Саакашвілі.

Екс-глава Одеської області також додав, що його адвокати подали позов до суду про бездіяльність Міграційної служби та 26 жовтня у Львівському окружному адміністративному суді відбудеться слухання у цій справі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE