Politerno > Україна і світ > Сергій Власенко каже, що президент Порошенко вже “напрацював” на п’ять імпічментів

Сергій Власенко каже, що президент Порошенко вже “напрацював” на п’ять імпічментів

  • 24 Жовтня, 2017
  • 1515 Переглядів
  • 0

Народний депутат від фракції “Батьківщина” Сергій Власенко вважає, що чинний президент Петро Порошенко вже “напрацював” на п’ять імпічментів.

Про це він зазначив у прямому ефірі телеканалу “NewsOne”.

За словами Власенка, в Україні є декілька важливих проблем, які залежать від президента та які треба терміново вирішувати.

“По-перше, це величезна корупція. Її проводять люди, які мають доступ до потоків. Це кадрова політика Петра Порошенка: на найбільш важливі напрямки він призначає не фахових людей, не професіоналів, а людей, особисто лояльних до нього, своїх бізнес-партнерів. По-друге, у нас немає судової системи, немає довіри до правоохоронної системи. Ми розуміємо, що знову ж таки Порошенко має вплив на судочинство. Для того, щоб цю проблему вирішити, на жаль, нічого зараз не робиться”, – повідомив представник “Батьківщини”.

Коментуючи питання підтримки депутатами заяви про необхідність ініціювання процедури імпічменту президента, політик зауважив, що тут виникають певні технічні проблеми.

“Процедура імпічменту на 99% врегульована в Конституції України. Проте є низка питань, які потребують додаткового врегулювання. Зокрема, питання про ТСК. Це єдине питання, яке треба вирішити. Проте президент намагається зробити все, щоб цей закон не потрапив до парламенту і, відповідно, не був проголосований”, – сказав Сергій Власенко.

Насамкінець парламентар наголосив, що Петро Порошенко ніколи не дасть цій Верховній Раді ухвалити закони ні про імпічмент президенту, ні про створення ТСК, ні будь-які інші закони, спрямовані на підвищення добробуту українських громадян.

“Замість цього він проштовхуватиме в будь-який документ корупційні схеми, які дозволятимуть заробляти йому особисто. Це звичайний злодій з політичної точки зору”, – підсумував Власенко.

Читайте також: Чим шкідливі “правки Лозового” до судової реформи, – Сергій Власенко (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE