Politerno > Україна і світ > Вибухівку для замаху на Мосійчука заклали у мотоцикл – загинув його охоронець (Фото)

Вибухівку для замаху на Мосійчука заклали у мотоцикл – загинув його охоронець (Фото)

  • 25 Жовтня, 2017
  • 1444 Переглядів
  • 0

За попередньою інформацією, вибухівку для замаху на народного депутата від “Радикальної партії” Ігоря Мосійчука заклали не у автівку, а у мотоцикл.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в ефірі “112” каналу.

 “Попередньо, вибухівка була закладена у припаркований мотоцикл або моторолер і приблизно, за попередніми оцінками, потужність вибуху могла дорівнювати до кілограма в тротиловому еквіваленті”, – розповів Шкіряк.

Також за інформацією журналістів 112 каналу, помер охоронець нардепа Мосійчука. Згодом цю інформацію підтвердив глава фракції “Радикальної партії” Олег Ляшко.

“Охоронець Ігор Мосійчук помер. Його звали Руслан. В 17 лікарні помер від травм внаслідок вибуху. Вічна пам’ять мужньому чоловіку! У нього залишилася вагітна дружина. Щиро співчуваю рідним загиблого Героя”, – написав політик у Фейсбук.

Наразі у лікарні перебуває дружина нардепа Мосійчука.

Як повідомлялось, ввечері 25 жовтня на народного депутата від “Радикальної партії” Ігоря Мосійчука невідомі скоїли замах. Він отримав поранення і наразі перебуває у лікарні.

Замах на народного депутата з фракції “Радикальної партії” Ігоря Мосійчука пов’язаний з його професійною діяльністю, заявив глава фракції “Радикальної партії” Олег Ляшко.




 

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE