Politerno > Україна і світ > Внаслідок вибуху важко поранено депутата з фракції Радикальної партії Мосійчука (Фото)

Внаслідок вибуху важко поранено депутата з фракції Радикальної партії Мосійчука (Фото)

  • 25 Жовтня, 2017
  • 1976 Переглядів
  • 0

У середу, 25 жовтня в Києві, на вулиці Адама Міцкевича, стався вибух у п’ятиповерховому житловому будинку. Постраждав нардеп Ігор Мосійчук.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

За словами очевидців, вибухнув мотоцикл, на якому приїхали двоє чоловіків. Один з них отримав важке поранення, другий, як повідомляється, “в дещо кращому стані”.

Відзначимо, що за цією адресою розташований редакція телеканалу “Еспрессо”. Інформацію підтверджує повідомлення, опубліковане на фейсбук-сторінці Мосійчука. Прес-служба повідомляє про замах на нардепа шляхом спрямованого вибуху.

Також телеканал “Еспрессо” повідомляє, що під час вибуху постраждав і політолог Віталій Бала, який виходив з будівлі разом з Мосійчук.

Як повідомив нардеп Андрій Лозовий в ефірі телеканалу “112 Україна” інцедент стався на вулиці Міцкевича в Солом’янському районі Києва, коли Ігор виходив з ефіру на каналі “Еспресо”.

Лозовий зазначив, що очевидно був “підірваний автомобіль” біля студії в момент його виходу. За його словами, охоронець Мосійчука, “або загинув або тяжко поранений”. А Мосійчук живий, але поранений.

Лозовий повідомив, що розмовляв з дружиною Мосійчука, котра сказала, що її чоловіка везуть в лікарню.

Відзначимо, що Мосійчук в останні дні активно брав участь у захисті комбата ОУН Миколи Коханівського, якого після трьох днів судового слухання засудили до домашнього арешту.

У день затримання комбата Мосійчук заявив, що його причиною є конфлікт Коханівського з людьми екс-радника глави МВС Іллі Киви.

Кива, втім, це заперечує.

Читайте також: Про справжні причини конфлікту Коханівського і Рема-Качмали (Фото)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE