Politerno > Україна і світ > Подробиці скандалу навколо операції зі звільнення двох сел на Світлодарській дузі (Відео)

Подробиці скандалу навколо операції зі звільнення двох сел на Світлодарській дузі (Відео)

  • 25 Листопада, 2017
  • 1925 Переглядів
  • 0

Українські військові планували масштабний наступ на Світлодарській дузі з вирівнюванням лінії фронту і виходом на околицю Горлівки, але були змушені задовольнятися набагато меншими результатом через балакучого волонтера.

Про це повідомило ТСН з посиланням на представників ЗСУ.

У штабі 54-ї бригади розповіли про зірваний плаі, який не вдалося реалізувати через балакучості одного з волонтерів. За словами військових, він опублікував наміри штабу АТО в інтернеті – і підрозділи “ДНР” оперативно підтягнули резерви, тому від операції довелося відмовитися.

При цьому сам волонтер дав багатослівну відповідь в соцмережі.

У Facebook Юрій Мисягін повідомив, що відбулась змова начальника полігону 54-ї механізованої бригади з журналістами, що після того, як бойова операція успішно завершиться, журналісти цього каналу отримають ексклюзивне право розповісти про цю успішну операцію і побувати на місці подій.

Мисягін зазначив, що після того, як операція успішно завершилася, він написав короткий пост, без подробиць і весь “договірняк”, і ексклюзив “пішов коту під хвіст”. І за це йому помстилися.

По самій операції він написав, що її планували почати набагато раніше за часом ніж вона почалася за фактом 21 листопада. Підрозділи були на бойових позиціях, але різко змінилася погода і пішов сильний мокрий сніг. Основну групу, яка повинна була брати участь в операції, довелося терміново міняти. Операція почалася 21 листопада о 16:00.

“Ми без жодного опору наблизилися, спокійно зайшли і взяли під повний свій контроль два селища. 21 листопада о 23:00 вся операція була успішно закінчена. Вранці 22 листопада був проведений “огляд-зачистка” селищ”, – написав волонтер.

А на іншій ділянці Світлодарської дуги також взяли заплановані об’єкти. На наступний день після успішного завершення операції, 22 листопада о 11:00 з’явився скандальний пост.

Волонтер не розуміє про яке невиконане завдання заявив ТСН начальник полігону. За його даними, все виконали на 100%. А більш далекі селища неможливо зайняти без важкої артилерії, яка заборонена по мінським домовленостями.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE