Politerno > Україна і світ > Трампа закликали піти у відставку після секс-скандалу – він назвав звинувачення підступами демократів

Трампа закликали піти у відставку після секс-скандалу – він назвав звинувачення підступами демократів

  • 13 Грудня, 2017
  • 1277 Переглядів
  • 0

Конгресмени США закликають призидента США Дональда Трампа подати у відставку після звинувачень у сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє CNN.

“Президент Трамп повинен піти у відставку. Ці твердження є достовірними, вони численні. Я чула ці свідчення жінок, багато з них були в розпачі”, – заявила сенатор Кірстен Джілібрінд.

З такими ж закликами виступили сенатори Берні Сандерс, Джефф Мерклі, Рон Вайден і Корі Букер. Всі вони закликали Трампа піти у відствку після звільнення сенатора Ела Франкена, якому також пред’являли сексуальні домагання.

“Ел Франкен зробив правильну річ і пішов у відставку, прийшов час подати у відставку і Дональда Трампа”, – скзав Букер.

Йдучи з посади, Франкен, якого звинуватили в декількох епізодах домагань, заявив, що іронія складається у тому, що “людина, яка на плівку хизувалася своєю історією сексуальних домагань, сидить в Овальному кабінеті”.

У свою чергу, президент США Дональд Трамп назвав звинувачення в сексуальних домаганнях на свою адресу черговим фейком, нібито придуманим конкурентами з Демократичної партії.

Відповідну заяву він опублікував у своєму Twitter.

“Витративши даремно тисячі годин і мільйони доларів, демократи не змогли продемонструвати змову з Росією. Тому тепер вони переходять до безпідставних звинувачень і сфабрикованих розповідей про жінок, яких я не знаю і/або будь-коли зустрічав. Фейкові новини!” – написав Трамп.

Як повідомлялось, президент США Дональд Трамп оголосив про рішення визнати столицею Ізраїлю Єрусалим.

Також, сьогодні Дональд Трамп підписав оборонний бюджет США на 2018 рік, в якому передбачається виділення 350 мільйонів доларів для надання безпекової допомоги Україні та заходи щодо протистояння російській агресії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE