Politerno > Україна і світ > Мельничук розповів за що розбив ніс Ліньку і ще багато цікавого (Відео – Фото)

Мельничук розповів за що розбив ніс Ліньку і ще багато цікавого (Відео – Фото)

  • 19 Квітня, 2018
  • 1552 Переглядів
  • 0

Позафракційний депутат Сергій Мельничук і його колишній колега по фракції “Радикальної партії” Дмитро Лінько побилися після ефіру на телеканалі Newsone.

Як повідомляє сам канал, Мельничук намагався вдарити Лінька ще під час ефіру “Українського формату” через виключення його з фракції “Радикальної партії”.

Ведучий Василь Голованов не дав це зробити. Але після ефіру Мельничук все ж зустрів Лінька і вдарив біля сцени.

Щойно вони вийшли з ефіру, сталася бійка.

Під час ефіру Мельничук звинуватив “Радикальну партію” в тому, що вони “лягли” під президента Петра Порошенка, зазначає видання “Гордон“.

Позафракційний депутат-утікач Олександр Онищенко заявив, що за вказівкою Порошенка лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко отримав $1 млн за виключення з партії Мельничука.

А Мельничук заявив, що у нього є документальне підтвердження фактів, що за його відсутності в парламенті використовували підроблену картку для голосування: “Ляшко давав її комусь із групи, щоб вони голосували за деякі законопроекти. І це теж факти корупції”.

Лінько почав заперечувати це, заявивши, що Мельничук сам “пішов і продався”.

Після інциденту Лінько сказав, що у нього зламано ніс, але до правоохоронців він звертатися не буде.

“Не буду чоловічі суперечки вирішувати через заяви. Ця людина ще поплатиться… Просто підійшов – вдарив мене в скроню. Треба, щоб таких людей не було у Верховній Раді”, – сказав він.

 

Сьогодні Сергій Мельничук у кулуарах парламенту пояснив, що вдарив депутата від “Радикальної партії” Дмитра Лінька після ефіру на каналі Newsone за образу.

“Він мене вчергове обізвав – то що, мені треба було терпіти це? Вони тут звикли зграйкою ходити, один одному прикривати одне місце, а там хай вистоїть чоловік проти чоловіка – якщо він чоловік”, – заявив він журналістам.

“За кожне своє слово потрібно відповідати”, – вважає Мельничук.

Заяву Олександра Онищенка про те, що президент Петро Порошенко дав мільйон, щоб Мельничука виключили з фракції, але не позбавили мандату, він прокоментував так:

“Онищенко говорив, що передав гроші, – то треба запитувати в Онищенка. А те, що були гоніння по мені – це 100%-во”.

“Все почалося з того, що я спочатку не проголосував за Яценюка. Почалося після того, як я блокував Міністерство оборони, коли шини палили. За те, що я пішов проти системи, вони мене хотіли повністю виключити з парламенту”, – сказав Мельничук.

“Тоді військову частину “Айдару”, яку я очолював, ліквідували, щоб я не повернувся на свою посаду  Це був комплекс заходів, спрямований на те, щоб мене прибрати з Ради і щоб я не повернувся в батальйон, щоб ми з хлопцями не повикидали їх звідси”, – додав він.

Мельничук підкреслив, що ще 5 бійців “Айдару” були тоді в СІЗО у його кримінальній справі.

“Умовою того, щоб їх випустили, було щоб я перестав брати участь в акціях, спрямованих проти президента, проти системи, і щоб зачистив повністю Facebook. Мені десь 4 рази передзвонювали й говорили, де я ще не почистив. Фактично все, що було за 3 роки проти влади, мені довелося зачистити”, – розповів Мельничук

Він вважає, що потрібно перевірити, чи Онищенко справді привозив кошти й передавав їх Олегу Ляшку. Сам Мельничук готовий співпрацювати зі слідством.

“Я свої покази ще залишив у Європі, нотаріально завірені, на випадок моєї смерті – про всяк випадок, бо на мене було вже 8 замахів”, – заявив депутат.

У свою чергу, “радикал” Ігор Мосійчук заявив: “Онищенко бреше. Чому він не каже, як він купив у Юлії Тимошенко за 5 мільйонів доларів посаду міністра екології для свого партнера Шевченка?”.

За твердженням Мосійчука, Онищенко вступив у змову з Мельничуком і вчинив “інформаційну диверсію” на каналі Newsone

“Нехай факти покажуть! Якщо він (Онищенко) хоче шантажувати політичні сили, використовуючи свою шістку Мельничука, який давно мав сидіти у в’язниці, але Порошенко його покриває, то звиняйте – це тоді політика, а не кримінал”, – сказав він.

Мосійчук вважає, що був розрахунок на те, що фракція “Радикальної партії” 19 квітня перед виступом президента битиме Мельничука у помсту за Лінька.

Він назвав Мельничука провокатором.

“Ви кажете про “плівки Онищенка” – то є “плівки Мосійчука”! У харківському СІЗО ув’язненні “айдарівці”, до яких прибув прокурор військової прокуратури разом із Мельничуком, зробили запис. У мене є година запису. Я їх передам генеральному прокурору – публічно передам у цій залі”, – заявив “радикал”.

“На цих записах Мельничук каже своїм колишнім підлеглим: якщо ви дасте покази на “Батю” – Лихоліта, – то мені віддадуть вас на поруки”, – додав він.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE