Politerno > Україна і світ > Минулої доби в зоні ООС знищено 6 окупантів, серед них командир “інтернаціональної бригади” “Мамай”

Минулої доби в зоні ООС знищено 6 окупантів, серед них командир “інтернаціональної бригади” “Мамай”

  • 18 Травня, 2018
  • 1447 Переглядів
  • 0

Російсько-окупаційні війська 60 разів порушили режим припинення вогню, з них 26 разів із застосуванням гармат та мінометів. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали відсіч окупантам.

Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил.

Упродовж минулої доби, 17 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною та контрольованою. Бойові дії тривали по всій лінії розмежування.

Відмічається активізація противника в районах населених пунктів Новолуганське, Троїцьке, Світлодарськ, Зайцеве, Авдіївка, Опитне, Водяне.

Під час бойових дій минулої доби, 17 травня, сім військовослужбовців Об’єднаних сил зазнали поранень.

За даними розвідки, противнику завдано втрат: шість окупантів знищено та одного поранено. Серед убитих – командир “інтернаціональної бригади” бойовиків Олег Мамієв з позивним “Мамай”.

Цю інформацію підтвердили сепаратистські та російські ЗМІ.

Згідно з повідомленнями, бойовик Олег Мамієв з позивним “Мамай” знищений “на бойовому посту” в районі Авдіївської промзони ввечері 17 травня.

“Щойно що на Промці загинув командир легендарної “Пятнашки” Олег Мамієв, позивний Мамай. АГС над головою”, – написав російський терорист Захар Прілєпін на своїй сторінці в facebook.

 Журналіст Радіо Свобода Крістофер Міллер пригадав, що цей терорист двічі погрожував йому, коли він готував публікацію про російських бойовиків на Донбасі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE