Politerno > Україна і світ > Соціологи констатують беззаперечне лідерство Юлії Тимошенко

Соціологи констатують беззаперечне лідерство Юлії Тимошенко

  • 12 Липня, 2018
  • 2276 Переглядів
  • 0

Згідно з результатами дослідження “Рейтингу”, за Тимошенко готові проголосувати 17,1%

Як свідчать результати досліджень Соціологічної групи “Рейтинг“, а також групи Gfk, лідер “Батьківщини”, народний депутат Юлія Тимошенко залишається лідером симпатій українців.

Так, за результатами дослідження, проведеного групою “Рейтинг”, лідером президентського рейтингу залишається Тимошенко, за яку готові проголосувати 17,1% тих, хто візьме участь у голосуванні та вже визначився із вибором.

За Анатолія Гриценка готові віддати свої голоси 9,7%, Юрія Бойка – 8,9%, Володимира Зеленського – 8,5%, Олега Ляшка – 8,1%, Петра Порошенка – 7,8%. Інші кандидати набирають менше семи відсотків.

Опитування групи “Рейтинг” проводилося 22 червня – 5 липня 2018 р. Аудиторія: населення України від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність:  3200 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження (похибка): не більше 1,7%.

Крім того, сьогодні були оприлюднені дані опитування, проведеного групою Gfk. Згідно з його результатами, лідером електоральних симпатій також залишається Тимошенко. Друге місце займає Володимир Зеленський, тоді як Петро Порошенко лише на п’ятій позиції.

Як повідомлялось, за даними опитування Соціологічної групи “Рейтинг”, проведеного 14-24 червня, лідером президентського рейтингу тоді була визначена Юлія Тимошенко, за яку готові були проголосувати 15,9% тих, хто візьме участь у голосуванні та вже визначився із вибором.

За лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка віддали свої голоси 11,7%.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE